Piron Georges-Le Peintre

Contactgegevens Piron Georges-Le Peintre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Piron Georges-Le Peintre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Piron Georges-Le Peintre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Rouheid 181; 4802; Verviers (Heusy), België

Telefoon (phone): 087 23 04 30; 0495 54 99 34 (+32-087 23 04 30; 0495 54 99 34) 087 23 04 30; 0495 54 99 34 (+32-087 23 04 30; 0495 54 99 34)

Fax (fax): 087 23 07 45 (+32-087 23 07 45) 087 23 07 45 (+32-087 23 07 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Piron Georges-Le Peintre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Piron Georges-Le Peintre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Piron Georges-Le Peintre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Piron Georges-Le Peintre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Piron Georges-Le Peintre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Piron Georges-Le Peintre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Piron Georges-Le Peintre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Piron Georges-Le Peintre
Products information Piron Georges-Le Peintre

BTW identificatienummer (tax): BE05121246337
Ondernemingsnummer: 8133422851
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Interior decoration; Interior designers; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Piron Georges-Le Peintre
(Get full report from official database of BE for Piron Georges-Le Peintre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Piron Georges-Le Peintre
Addition kinds of activities for Piron Georges-Le Peintre

5949. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
20969902. Uien frietjes | Onion fries
22990404. Herstellen van textielvezels uit knipsels en lompen | Recovering textile fibers from clippings and rags
51930202. Kwekerij voorraad | Nursery stock
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant

Werken bij Piron Georges-Le Peintre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Piron Georges-Le Peintre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Piron Georges-Le Peintre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Piron Georges-Le Peintre. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van Piron Georges-Le Peintre in sociale netwerken
Look for responds of Piron Georges-Le Peintre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Piron Georges-Le Peintre. Laat een reactie achter voor Piron Georges-Le Peintre. Piron Georges-Le Peintre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Piron Georges-Le Peintre. Leave a respond for Piron Georges-Le Peintre. Piron Georges-Le Peintre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Piron Georges-Le Peintre op de google maps. Adres en contacten Piron Georges-Le Peintre
Location of Piron Georges-Le Peintre on the google maps. Address and contacts of Piron Georges-Le Peintre

Andere gerelateerde bedrijven als come Piron Georges-Le Peintre Piron Georges-Le Peintre: Gonry J-L | STAELENS KOEN | E.F.C. R. FRAN?OIS | C.A. BALTUS | FA. VANDERSYPEN

Other related companies as Piron Georges-Le Peintre: Gonry J-L | STAELENS KOEN | E.F.C. R. FRAN?OIS | C.A. BALTUS | FA. VANDERSYPEN

Piron Georges-Le Peintre is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Piron Georges-Le Peintre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05121246337. Het bedrijf Piron Georges-Le Peintre bevindt zich op het adres: Chemin de Rouheid 181; 4802; Verviers (Heusy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration; Interior designers; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Piron Georges-Le Peintre is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Piron Georges-Le Peintre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Piron Georges-Le Peintre, openstaande posities, locatie van Piron Georges-Le Peintre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Piron Georges-Le Peintre is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Piron Georges-Le Peintre, company assigned to the tax number BE05121246337. The company Piron Georges-Le Peintre is located at the address: Chemin de Rouheid 181; 4802; Verviers (Heusy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration; Interior designers; Floor coverings - Retail.
The main activity of Piron Georges-Le Peintre is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Piron Georges-Le Peintre is not available. You also can look at reviews of Piron Georges-Le Peintre, open positions, location of Piron Georges-Le Peintre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Piron Georges-Le Peintre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Piron Georges-Le Peintre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Piron Georges-Le Peintre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Piron Georges-Le Peintre, employees, financial statistics.