VERDE &VAN GOOL

Contactgegevens VERDE &VAN GOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERDE &VAN GOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERDE &VAN GOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GIERLESTEENWEG 134; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14428705 (+32-14428705) 14428705 (+32-14428705)

Fax (fax): +32 (16) 733-16-48 +32 (16) 733-16-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERDE &VAN GOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERDE &VAN GOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERDE &VAN GOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERDE &VAN GOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERDE &VAN GOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERDE &VAN GOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERDE &VAN GOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERDE &VAN GOOL
Products information VERDE &VAN GOOL

BTW identificatienummer (tax): BE07036437988
Ondernemingsnummer: 3497467041
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VERDE &VAN GOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERDE &VAN GOOL
(Get full report from official database of BE for VERDE &VAN GOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERDE &VAN GOOL
Addition kinds of activities for VERDE &VAN GOOL

8222. Junior colleges | Junior colleges
229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
28340603. Lip balms | Lip balms
36330103. Wasmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Washing machines, household: including coin-operated
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
39950000. Begraafbakken | Burial caskets
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij VERDE &VAN GOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERDE &VAN GOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERDE &VAN GOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERDE &VAN GOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van VERDE &VAN GOOL in sociale netwerken
Look for responds of VERDE &VAN GOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERDE &VAN GOOL. Laat een reactie achter voor VERDE &VAN GOOL. VERDE &VAN GOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERDE &VAN GOOL. Leave a respond for VERDE &VAN GOOL. VERDE &VAN GOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERDE &VAN GOOL op de google maps. Adres en contacten VERDE &VAN GOOL
Location of VERDE &VAN GOOL on the google maps. Address and contacts of VERDE &VAN GOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERDE &VAN GOOL VERDE &VAN GOOL: VOCHTEN JOS | Coppé H | SYNERGIES ACTION | F. SCHOL | Service Jeunesse Brabant

Other related companies as VERDE &VAN GOOL: VOCHTEN JOS | Coppé H | SYNERGIES ACTION | F. SCHOL | Service Jeunesse Brabant

VERDE &VAN GOOL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERDE &VAN GOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036437988. Het bedrijf VERDE &VAN GOOL bevindt zich op het adres: GIERLESTEENWEG 134; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in VERDE &VAN GOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERDE &VAN GOOL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERDE &VAN GOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERDE &VAN GOOL, openstaande posities, locatie van VERDE &VAN GOOL op de kaart.

VERDE &VAN GOOL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERDE &VAN GOOL, company assigned to the tax number BE07036437988. The company VERDE &VAN GOOL is located at the address: GIERLESTEENWEG 134; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in VERDE &VAN GOOL were not found.
The main activity of VERDE &VAN GOOL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERDE &VAN GOOL is not available. You also can look at reviews of VERDE &VAN GOOL, open positions, location of VERDE &VAN GOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERDE &VAN GOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERDE &VAN GOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERDE &VAN GOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERDE &VAN GOOL, employees, financial statistics.