Lauriks Interieurdecoratie NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Lauriks Interieurdecoratie NV
Private companiesUnited States Postal Service • Lauriks Interieurdecoratie NV

Contactgegevens Lauriks Interieurdecoratie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauriks Interieurdecoratie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauriks Interieurdecoratie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauwstraat 92-94; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 888 09 27 (+32-03 888 09 27) 03 888 09 27 (+32-03 888 09 27)

Fax (fax): 03 888 09 27; 03 844 61 76 (+32-03 888 09 27; 03 844 61 76) 03 888 09 27; 03 844 61 76 (+32-03 888 09 27; 03 844 61 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauriks Interieurdecoratie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauriks Interieurdecoratie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauriks Interieurdecoratie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauriks Interieurdecoratie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauriks Interieurdecoratie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauriks Interieurdecoratie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauriks Interieurdecoratie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauriks Interieurdecoratie NV
Products information Lauriks Interieurdecoratie NV

BTW identificatienummer (tax): BE02591094970
Ondernemingsnummer: 7681884765
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Curtains & curtain fixtures - Retail; Household linen - Retail

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauriks Interieurdecoratie NV
(Get full report from official database of BE for Lauriks Interieurdecoratie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauriks Interieurdecoratie NV
Addition kinds of activities for Lauriks Interieurdecoratie NV

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
26799904. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paperboard products, converted, nec
27829903. Papieren uitspraak | Paper ruling
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
34990300. Metalen ladders | Metal ladders
51130300. Dozen en containers | Boxes and containers
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij Lauriks Interieurdecoratie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauriks Interieurdecoratie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauriks Interieurdecoratie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauriks Interieurdecoratie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van Lauriks Interieurdecoratie NV in sociale netwerken
Look for responds of Lauriks Interieurdecoratie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauriks Interieurdecoratie NV. Laat een reactie achter voor Lauriks Interieurdecoratie NV. Lauriks Interieurdecoratie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauriks Interieurdecoratie NV. Leave a respond for Lauriks Interieurdecoratie NV. Lauriks Interieurdecoratie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauriks Interieurdecoratie NV op de google maps. Adres en contacten Lauriks Interieurdecoratie NV
Location of Lauriks Interieurdecoratie NV on the google maps. Address and contacts of Lauriks Interieurdecoratie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauriks Interieurdecoratie NV Lauriks Interieurdecoratie NV: Beckers L | KOEN VAN DEN ABEELE | DALLATURCA | GARAGE RUIDANT | E.F.C. SIX-BONNIERS

Other related companies as Lauriks Interieurdecoratie NV: Beckers L | KOEN VAN DEN ABEELE | DALLATURCA | GARAGE RUIDANT | E.F.C. SIX-BONNIERS

Lauriks Interieurdecoratie NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauriks Interieurdecoratie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591094970. Het bedrijf Lauriks Interieurdecoratie NV bevindt zich op het adres: Blauwstraat 92-94; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail; Household linen - Retail.
De hoofdactiviteit van Lauriks Interieurdecoratie NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauriks Interieurdecoratie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauriks Interieurdecoratie NV, openstaande posities, locatie van Lauriks Interieurdecoratie NV op de kaart.

Lauriks Interieurdecoratie NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lauriks Interieurdecoratie NV, company assigned to the tax number BE02591094970. The company Lauriks Interieurdecoratie NV is located at the address: Blauwstraat 92-94; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail; Household linen - Retail.
The main activity of Lauriks Interieurdecoratie NV is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauriks Interieurdecoratie NV is not available. You also can look at reviews of Lauriks Interieurdecoratie NV, open positions, location of Lauriks Interieurdecoratie NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauriks Interieurdecoratie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauriks Interieurdecoratie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauriks Interieurdecoratie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauriks Interieurdecoratie NV, employees, financial statistics.