Deneckere & Zoon

Contactgegevens Deneckere & Zoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deneckere & Zoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deneckere & Zoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandbergstraat 159; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 21 22 11; 0475 65 40 81 (+32-056 21 22 11; 0475 65 40 81) 056 21 22 11; 0475 65 40 81 (+32-056 21 22 11; 0475 65 40 81)

Fax (fax): 056 25 40 31; 056 21 22 11 (+32-056 25 40 31; 056 21 22 11) 056 25 40 31; 056 21 22 11 (+32-056 25 40 31; 056 21 22 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deneckere & Zoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deneckere & Zoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deneckere & Zoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deneckere & Zoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deneckere & Zoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deneckere & Zoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deneckere & Zoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deneckere & Zoon
Products information Deneckere & Zoon

BTW identificatienummer (tax): BE04430480957
Ondernemingsnummer: 6920806884
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Interior decoration; Paper hangers

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deneckere & Zoon
(Get full report from official database of BE for Deneckere & Zoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deneckere & Zoon
Addition kinds of activities for Deneckere & Zoon

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
23290104. Ski- en sneeuwkleding: mannen en jongens ' | Ski and snow clothing: men's and boys'
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service
80529900. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij Deneckere & Zoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deneckere & Zoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deneckere & Zoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deneckere & Zoon. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Deneckere & Zoon in sociale netwerken
Look for responds of Deneckere & Zoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deneckere & Zoon. Laat een reactie achter voor Deneckere & Zoon. Deneckere & Zoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deneckere & Zoon. Leave a respond for Deneckere & Zoon. Deneckere & Zoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deneckere & Zoon op de google maps. Adres en contacten Deneckere & Zoon
Location of Deneckere & Zoon on the google maps. Address and contacts of Deneckere & Zoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Deneckere & Zoon Deneckere & Zoon: FLNGK EUROPE SA | Autodesign On Road B.V.B.A. | MARC SEYNAEVE | RONNY VAN BEVERSLUYS | KONINKLIJK ATHENEUM

Other related companies as Deneckere & Zoon: FLNGK EUROPE SA | Autodesign On Road B.V.B.A. | MARC SEYNAEVE | RONNY VAN BEVERSLUYS | KONINKLIJK ATHENEUM

Deneckere & Zoon is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deneckere & Zoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04430480957. Het bedrijf Deneckere & Zoon bevindt zich op het adres: Zandbergstraat 159; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration; Paper hangers.
De hoofdactiviteit van Deneckere & Zoon is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deneckere & Zoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deneckere & Zoon, openstaande posities, locatie van Deneckere & Zoon op de kaart.

Deneckere & Zoon is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deneckere & Zoon, company assigned to the tax number BE04430480957. The company Deneckere & Zoon is located at the address: Zandbergstraat 159; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration; Paper hangers.
The main activity of Deneckere & Zoon is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Deneckere & Zoon is not available. You also can look at reviews of Deneckere & Zoon, open positions, location of Deneckere & Zoon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deneckere & Zoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deneckere & Zoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deneckere & Zoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deneckere & Zoon, employees, financial statistics.