SISTAC HONG KONG IMPORT

Contactgegevens SISTAC HONG KONG IMPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SISTAC HONG KONG IMPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SISTAC HONG KONG IMPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J. CORNET 1; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65336891 (+32-65336891) 65336891 (+32-65336891)

Fax (fax): +32 (83) 333-92-87 +32 (83) 333-92-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SISTAC HONG KONG IMPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SISTAC HONG KONG IMPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SISTAC HONG KONG IMPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SISTAC HONG KONG IMPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SISTAC HONG KONG IMPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SISTAC HONG KONG IMPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SISTAC HONG KONG IMPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SISTAC HONG KONG IMPORT
Products information SISTAC HONG KONG IMPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04016845703
Ondernemingsnummer: 1846771240
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SISTAC HONG KONG IMPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SISTAC HONG KONG IMPORT
(Get full report from official database of BE for SISTAC HONG KONG IMPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SISTAC HONG KONG IMPORT
Addition kinds of activities for SISTAC HONG KONG IMPORT

204899. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
01719907. Loganberry boerderij | Loganberry farm
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
31990308. Transmissiebanding, leer | Transmission belting, leather
34330201. Logs, gas open haard | Logs, gas fireplace
35410300. Freesmachines | Milling machines
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
44990103. Redding, noodgevallen schepen en lading | Salvaging, distressed vessels and cargoes
75329902. Stacaravan en trailer reparatie | Mobile home and trailer repair
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric

Werken bij SISTAC HONG KONG IMPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SISTAC HONG KONG IMPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SISTAC HONG KONG IMPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SISTAC HONG KONG IMPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van SISTAC HONG KONG IMPORT in sociale netwerken
Look for responds of SISTAC HONG KONG IMPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SISTAC HONG KONG IMPORT. Laat een reactie achter voor SISTAC HONG KONG IMPORT. SISTAC HONG KONG IMPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SISTAC HONG KONG IMPORT. Leave a respond for SISTAC HONG KONG IMPORT. SISTAC HONG KONG IMPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SISTAC HONG KONG IMPORT op de google maps. Adres en contacten SISTAC HONG KONG IMPORT
Location of SISTAC HONG KONG IMPORT on the google maps. Address and contacts of SISTAC HONG KONG IMPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come SISTAC HONG KONG IMPORT SISTAC HONG KONG IMPORT: G.E.T. | De Wever & Zn BVBA | MARCUS STINKENS | CHARLES MEYER | Elmech Services

Other related companies as SISTAC HONG KONG IMPORT: G.E.T. | De Wever & Zn BVBA | MARCUS STINKENS | CHARLES MEYER | Elmech Services

SISTAC HONG KONG IMPORT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SISTAC HONG KONG IMPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04016845703. Het bedrijf SISTAC HONG KONG IMPORT bevindt zich op het adres: RUE J. CORNET 1; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in SISTAC HONG KONG IMPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SISTAC HONG KONG IMPORT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SISTAC HONG KONG IMPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SISTAC HONG KONG IMPORT, openstaande posities, locatie van SISTAC HONG KONG IMPORT op de kaart.

SISTAC HONG KONG IMPORT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SISTAC HONG KONG IMPORT, company assigned to the tax number BE04016845703. The company SISTAC HONG KONG IMPORT is located at the address: RUE J. CORNET 1; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in SISTAC HONG KONG IMPORT were not found.
The main activity of SISTAC HONG KONG IMPORT is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SISTAC HONG KONG IMPORT is not available. You also can look at reviews of SISTAC HONG KONG IMPORT, open positions, location of SISTAC HONG KONG IMPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SISTAC HONG KONG IMPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SISTAC HONG KONG IMPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SISTAC HONG KONG IMPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SISTAC HONG KONG IMPORT, employees, financial statistics.