De Weerdt J & zn

Contactgegevens De Weerdt J & zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Weerdt J & zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Weerdt J & zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hullekensstraat 34; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle), België

Telefoon (phone): 09 282 60 90 (+32-09 282 60 90) 09 282 60 90 (+32-09 282 60 90)

Fax (fax): 09 282 03 37 (+32-09 282 03 37) 09 282 03 37 (+32-09 282 03 37)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Weerdt J & zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Weerdt J & zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Weerdt J & zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Weerdt J & zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Weerdt J & zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Weerdt J & zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Weerdt J & zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Weerdt J & zn
Products information De Weerdt J & zn

BTW identificatienummer (tax): BE05482421875
Ondernemingsnummer: 1932464599
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Paper hangers

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Weerdt J & zn
(Get full report from official database of BE for De Weerdt J & zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Weerdt J & zn
Addition kinds of activities for De Weerdt J & zn

508701. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
23210200. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
32510101. Baksteenklei: gemeenschappelijk gezicht, geglasuurd, verglaasd of hol | Brick clay: common face, glazed, vitrified, or hollow
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types
38230412. Hydrometers, industrieel proces type | Hydrometers, industrial process type
52719902. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
65120201. Winkelcentrum, alleen eigendom | Shopping center, property operation only
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij De Weerdt J & zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Weerdt J & zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Weerdt J & zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Weerdt J & zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van De Weerdt J & zn in sociale netwerken
Look for responds of De Weerdt J & zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Weerdt J & zn. Laat een reactie achter voor De Weerdt J & zn. De Weerdt J & zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Weerdt J & zn. Leave a respond for De Weerdt J & zn. De Weerdt J & zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Weerdt J & zn op de google maps. Adres en contacten De Weerdt J & zn
Location of De Weerdt J & zn on the google maps. Address and contacts of De Weerdt J & zn

Andere gerelateerde bedrijven als come De Weerdt J & zn De Weerdt J & zn: CHIN DO JANG BRUGGE | CIBLE COMMUNICATION | P. VAN DEN BOSCH | A. BULTEAU | MAIS. GEORGES DE BROGNIEZ

Other related companies as De Weerdt J & zn: CHIN DO JANG BRUGGE | CIBLE COMMUNICATION | P. VAN DEN BOSCH | A. BULTEAU | MAIS. GEORGES DE BROGNIEZ

De Weerdt J & zn is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Weerdt J & zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05482421875. Het bedrijf De Weerdt J & zn bevindt zich op het adres: Hullekensstraat 34; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Paper hangers.
De hoofdactiviteit van De Weerdt J & zn is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Weerdt J & zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Weerdt J & zn, openstaande posities, locatie van De Weerdt J & zn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Weerdt J & zn is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Weerdt J & zn, company assigned to the tax number BE05482421875. The company De Weerdt J & zn is located at the address: Hullekensstraat 34; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Paper hangers.
The main activity of De Weerdt J & zn is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Weerdt J & zn is not available. You also can look at reviews of De Weerdt J & zn, open positions, location of De Weerdt J & zn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Weerdt J & zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Weerdt J & zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Weerdt J & zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Weerdt J & zn, employees, financial statistics.