COKELE RIK

Contactgegevens COKELE RIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COKELE RIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

COKELE RIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schonekeerstraat 205; 8930; Menen (Lauwe), België

Telefoon (phone): 056 40 30 38; 0475 67 43 15 (+32-056 40 30 38; 0475 67 43 15) 056 40 30 38; 0475 67 43 15 (+32-056 40 30 38; 0475 67 43 15)

Fax (fax): 056 42 38 78 (+32-056 42 38 78) 056 42 38 78 (+32-056 42 38 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COKELE RIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COKELE RIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COKELE RIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COKELE RIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COKELE RIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COKELE RIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COKELE RIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COKELE RIK
Products information COKELE RIK

BTW identificatienummer (tax): BE09331481933
Ondernemingsnummer: 2140655517
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in COKELE RIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COKELE RIK
(Get full report from official database of BE for COKELE RIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor COKELE RIK
Addition kinds of activities for COKELE RIK

17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
20419910. Korenmolen voeden | Wheat mill feed
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
35520213. Slashing machines, textiel | Slashing machines, textile
37320203. Dories, gebouw en reparatie | Dories, building and repairing
51929905. Stripboeken | Comic books
59929902. Planten, potten | Plants, potted

Werken bij COKELE RIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COKELE RIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COKELE RIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COKELE RIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van COKELE RIK in sociale netwerken
Look for responds of COKELE RIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor COKELE RIK. Laat een reactie achter voor COKELE RIK. COKELE RIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COKELE RIK. Leave a respond for COKELE RIK. COKELE RIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COKELE RIK op de google maps. Adres en contacten COKELE RIK
Location of COKELE RIK on the google maps. Address and contacts of COKELE RIK

Andere gerelateerde bedrijven als come COKELE RIK COKELE RIK: CENTEA | Verhuring Martine | DESCO | BEENHOUWERIJ WILLIAM | CYCLO COLOR HERREMAN

Other related companies as COKELE RIK: CENTEA | Verhuring Martine | DESCO | BEENHOUWERIJ WILLIAM | CYCLO COLOR HERREMAN

COKELE RIK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COKELE RIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09331481933. Het bedrijf COKELE RIK bevindt zich op het adres: Schonekeerstraat 205; 8930; Menen (Lauwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in COKELE RIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COKELE RIK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COKELE RIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COKELE RIK, openstaande posities, locatie van COKELE RIK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COKELE RIK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COKELE RIK, company assigned to the tax number BE09331481933. The company COKELE RIK is located at the address: Schonekeerstraat 205; 8930; Menen (Lauwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in COKELE RIK were not found.
The main activity of COKELE RIK is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COKELE RIK is not available. You also can look at reviews of COKELE RIK, open positions, location of COKELE RIK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COKELE RIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COKELE RIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COKELE RIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COKELE RIK, employees, financial statistics.