Co Savochim

Contactgegevens Co Savochim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Co Savochim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Co Savochim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dieudonn茅-Defrance 28; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 342 52 92; 0477 92 87 47 (+32-04 342 52 92; 0477 92 87 47) 04 342 52 92; 0477 92 87 47 (+32-04 342 52 92; 0477 92 87 47)

Fax (fax): 04 341 24 05 (+32-04 341 24 05) 04 341 24 05 (+32-04 341 24 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Co Savochim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Co Savochim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Co Savochim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Co Savochim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Co Savochim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Co Savochim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Co Savochim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Co Savochim
Products information Co Savochim

BTW identificatienummer (tax): BE05063842773
Ondernemingsnummer: 4937225341
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Mats; Parquets - Repair & Mainten.; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Waterproofing materials; Refractory materials; Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Asbestos removal

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Co Savochim
(Get full report from official database of BE for Co Savochim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Co Savochim
Addition kinds of activities for Co Savochim

2677. enveloppen | Envelopes
175100. Timmerwerk | Carpentry work
267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
411101. Busvervoer | Bus transportation
571202. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
22110506. Boren, katoen | Drills, cotton
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
79999901. Kunstgalerij, commercieel | Art gallery, commercial

Werken bij Co Savochim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Co Savochim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Co Savochim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Co Savochim. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Co Savochim in sociale netwerken
Look for responds of Co Savochim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Co Savochim. Laat een reactie achter voor Co Savochim. Co Savochim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Co Savochim. Leave a respond for Co Savochim. Co Savochim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Co Savochim op de google maps. Adres en contacten Co Savochim
Location of Co Savochim on the google maps. Address and contacts of Co Savochim

Andere gerelateerde bedrijven als come Co Savochim Co Savochim: STEADY HONDENCENTER | Therm Service NV | HAUMAN | VERBUKA | SABINE MAENE

Other related companies as Co Savochim: STEADY HONDENCENTER | Therm Service NV | HAUMAN | VERBUKA | SABINE MAENE

Co Savochim is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Co Savochim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05063842773. Het bedrijf Co Savochim bevindt zich op het adres: Rue Dieudonn茅-Defrance 28; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Mats; Parquets - Repair & Mainten.; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Waterproofing materials; Refractory materials; Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Asbestos removal.
De hoofdactiviteit van Co Savochim is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Co Savochim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Co Savochim, openstaande posities, locatie van Co Savochim op de kaart.

Co Savochim is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Co Savochim, company assigned to the tax number BE05063842773. The company Co Savochim is located at the address: Rue Dieudonn茅-Defrance 28; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. List of products are Mats; Parquets - Repair & Mainten.; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Waterproofing materials; Refractory materials; Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Asbestos removal.
The main activity of Co Savochim is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Co Savochim is not available. You also can look at reviews of Co Savochim, open positions, location of Co Savochim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Co Savochim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Co Savochim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Co Savochim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Co Savochim, employees, financial statistics.