Brosens Interieurs BVBA

Contactgegevens Brosens Interieurs BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brosens Interieurs BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brosens Interieurs BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Minderhoutsestraat 141; 2322; Hoogstraten (Minderhout), België

Telefoon (phone): 03 314 36 95 (+32-03 314 36 95) 03 314 36 95 (+32-03 314 36 95)

Fax (fax): 03 314 83 07 (+32-03 314 83 07) 03 314 83 07 (+32-03 314 83 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brosens Interieurs BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brosens Interieurs BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brosens Interieurs BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brosens Interieurs BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brosens Interieurs BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brosens Interieurs BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brosens Interieurs BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brosens Interieurs BVBA
Products information Brosens Interieurs BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09208709716
Ondernemingsnummer: 1764099121
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brosens Interieurs BVBA
(Get full report from official database of BE for Brosens Interieurs BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brosens Interieurs BVBA
Addition kinds of activities for Brosens Interieurs BVBA

208603. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
34439910. Missile silo's en componenten, metalen plaat | Missile silos and components, metal plate
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
52119907. schermen | Fencing
59999904. luifels | Awnings

Werken bij Brosens Interieurs BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brosens Interieurs BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brosens Interieurs BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brosens Interieurs BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van Brosens Interieurs BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Brosens Interieurs BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brosens Interieurs BVBA. Laat een reactie achter voor Brosens Interieurs BVBA. Brosens Interieurs BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brosens Interieurs BVBA. Leave a respond for Brosens Interieurs BVBA. Brosens Interieurs BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brosens Interieurs BVBA op de google maps. Adres en contacten Brosens Interieurs BVBA
Location of Brosens Interieurs BVBA on the google maps. Address and contacts of Brosens Interieurs BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Brosens Interieurs BVBA Brosens Interieurs BVBA: KAPSALON EXOTIEK | Rion C | WALTER GRIJP | ALBERT BLOMMAERT | ALAIN BELLAY

Other related companies as Brosens Interieurs BVBA: KAPSALON EXOTIEK | Rion C | WALTER GRIJP | ALBERT BLOMMAERT | ALAIN BELLAY

Brosens Interieurs BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brosens Interieurs BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208709716. Het bedrijf Brosens Interieurs BVBA bevindt zich op het adres: Minderhoutsestraat 141; 2322; Hoogstraten (Minderhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Brosens Interieurs BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brosens Interieurs BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brosens Interieurs BVBA, openstaande posities, locatie van Brosens Interieurs BVBA op de kaart.

Brosens Interieurs BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brosens Interieurs BVBA, company assigned to the tax number BE09208709716. The company Brosens Interieurs BVBA is located at the address: Minderhoutsestraat 141; 2322; Hoogstraten (Minderhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Brosens Interieurs BVBA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brosens Interieurs BVBA is not available. You also can look at reviews of Brosens Interieurs BVBA, open positions, location of Brosens Interieurs BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brosens Interieurs BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brosens Interieurs BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brosens Interieurs BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brosens Interieurs BVBA, employees, financial statistics.