BOSSIROY STEPHANE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BOSSIROY STEPHANE
Private companiesFurniture and Fixtures • BOSSIROY STEPHANE

Contactgegevens BOSSIROY STEPHANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSSIROY STEPHANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSSIROY STEPHANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Li猫ge 37; 4540; Amay (Ampsin), België

Telefoon (phone): 085 61 37 03; 0496 32 54 23 (+32-085 61 37 03; 0496 32 54 23) 085 61 37 03; 0496 32 54 23 (+32-085 61 37 03; 0496 32 54 23)

Fax (fax): +32 (10) 836-82-56 +32 (10) 836-82-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSSIROY STEPHANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSSIROY STEPHANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSSIROY STEPHANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSSIROY STEPHANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSSIROY STEPHANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSSIROY STEPHANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSSIROY STEPHANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSSIROY STEPHANE
Products information BOSSIROY STEPHANE

BTW identificatienummer (tax): BE08762939453
Ondernemingsnummer: 4202239990
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BOSSIROY STEPHANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSSIROY STEPHANE
(Get full report from official database of BE for BOSSIROY STEPHANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSSIROY STEPHANE
Addition kinds of activities for BOSSIROY STEPHANE

23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
30690500. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
35320400. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
35599917. Kernreactor controle staaf en aandrijfmechanisme | Nuclear reactor control rod and drive mechanism
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill
96110402. Administratie van algemene economische programma's, staatsregering | Administration of general economic programs, state government

Werken bij BOSSIROY STEPHANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSSIROY STEPHANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSSIROY STEPHANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSSIROY STEPHANE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van BOSSIROY STEPHANE in sociale netwerken
Look for responds of BOSSIROY STEPHANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSSIROY STEPHANE. Laat een reactie achter voor BOSSIROY STEPHANE. BOSSIROY STEPHANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSSIROY STEPHANE. Leave a respond for BOSSIROY STEPHANE. BOSSIROY STEPHANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSSIROY STEPHANE op de google maps. Adres en contacten BOSSIROY STEPHANE
Location of BOSSIROY STEPHANE on the google maps. Address and contacts of BOSSIROY STEPHANE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSSIROY STEPHANE BOSSIROY STEPHANE: COIFFURE ANDRة | WTC CHEERS TRAPPERS | RESTAURANT KIEWIT | Aircosys BVBA | Ferronnerie du Tilleul

Other related companies as BOSSIROY STEPHANE: COIFFURE ANDRة | WTC CHEERS TRAPPERS | RESTAURANT KIEWIT | Aircosys BVBA | Ferronnerie du Tilleul

BOSSIROY STEPHANE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSSIROY STEPHANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08762939453. Het bedrijf BOSSIROY STEPHANE bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Li猫ge 37; 4540; Amay (Ampsin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in BOSSIROY STEPHANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSSIROY STEPHANE is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSSIROY STEPHANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSSIROY STEPHANE, openstaande posities, locatie van BOSSIROY STEPHANE op de kaart.

BOSSIROY STEPHANE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSSIROY STEPHANE, company assigned to the tax number BE08762939453. The company BOSSIROY STEPHANE is located at the address: Chauss茅e de Li猫ge 37; 4540; Amay (Ampsin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in BOSSIROY STEPHANE were not found.
The main activity of BOSSIROY STEPHANE is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSSIROY STEPHANE is not available. You also can look at reviews of BOSSIROY STEPHANE, open positions, location of BOSSIROY STEPHANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSSIROY STEPHANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSSIROY STEPHANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSSIROY STEPHANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSSIROY STEPHANE, employees, financial statistics.