FLLOUIS BAERT & CO NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FLLOUIS BAERT & CO NV
Private companiesFood and Kindred Products • FLLOUIS BAERT & CO NV

Contactgegevens FLLOUIS BAERT & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLOUIS BAERT & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLOUIS BAERT & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalkestr. 86 9255 Buggenhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-39-93-70 32-52-39-93-70

Fax (fax): +32 (87) 936-88-25 +32 (87) 936-88-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLOUIS BAERT & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLOUIS BAERT & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLOUIS BAERT & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLOUIS BAERT & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLOUIS BAERT & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLOUIS BAERT & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLOUIS BAERT & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLOUIS BAERT & CO NV
Products information FLLOUIS BAERT & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08522064208
Ondernemingsnummer: 5819152832
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLLOUIS BAERT & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLOUIS BAERT & CO NV
(Get full report from official database of BE for FLLOUIS BAERT & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLOUIS BAERT & CO NV
Addition kinds of activities for FLLOUIS BAERT & CO NV

516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
811101. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
31310401. Binnenzolen, leer | Inner soles, leather
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
38269914. Riooltoetsapparatuur | Sewage testing apparatus
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance

Werken bij FLLOUIS BAERT & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLOUIS BAERT & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLOUIS BAERT & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLOUIS BAERT & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van FLLOUIS BAERT & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLOUIS BAERT & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLOUIS BAERT & CO NV. Laat een reactie achter voor FLLOUIS BAERT & CO NV. FLLOUIS BAERT & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLOUIS BAERT & CO NV. Leave a respond for FLLOUIS BAERT & CO NV. FLLOUIS BAERT & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLOUIS BAERT & CO NV op de google maps. Adres en contacten FLLOUIS BAERT & CO NV
Location of FLLOUIS BAERT & CO NV on the google maps. Address and contacts of FLLOUIS BAERT & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLOUIS BAERT & CO NV FLLOUIS BAERT & CO NV: HILDE SPRUYT | Seghers L | Lebeau Sophie | Van Gorp | VISHANDEL PAUWELS

Other related companies as FLLOUIS BAERT & CO NV: HILDE SPRUYT | Seghers L | Lebeau Sophie | Van Gorp | VISHANDEL PAUWELS

FLLOUIS BAERT & CO NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLOUIS BAERT & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08522064208. Het bedrijf FLLOUIS BAERT & CO NV bevindt zich op het adres: Kalkestr. 86 9255 Buggenhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLLOUIS BAERT & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLOUIS BAERT & CO NV is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLOUIS BAERT & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLOUIS BAERT & CO NV, openstaande posities, locatie van FLLOUIS BAERT & CO NV op de kaart.

FLLOUIS BAERT & CO NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLOUIS BAERT & CO NV, company assigned to the tax number BE08522064208. The company FLLOUIS BAERT & CO NV is located at the address: Kalkestr. 86 9255 Buggenhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLLOUIS BAERT & CO NV were not found.
The main activity of FLLOUIS BAERT & CO NV is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLOUIS BAERT & CO NV is not available. You also can look at reviews of FLLOUIS BAERT & CO NV, open positions, location of FLLOUIS BAERT & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLOUIS BAERT & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLOUIS BAERT & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLOUIS BAERT & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLOUIS BAERT & CO NV, employees, financial statistics.