BELLOTTO MARCO

Contactgegevens BELLOTTO MARCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLOTTO MARCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLOTTO MARCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Mariva 10; 1367; Ramillies (Bomal), België

Telefoon (phone): 081 87 78 88; 0475 49 76 55 (+32-081 87 78 88; 0475 49 76 55) 081 87 78 88; 0475 49 76 55 (+32-081 87 78 88; 0475 49 76 55)

Fax (fax): 081 87 78 99 (+32-081 87 78 99) 081 87 78 99 (+32-081 87 78 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLOTTO MARCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLOTTO MARCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLOTTO MARCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLOTTO MARCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLOTTO MARCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLOTTO MARCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLOTTO MARCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLOTTO MARCO
Products information BELLOTTO MARCO

BTW identificatienummer (tax): BE07384704589
Ondernemingsnummer: 2391143798
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BELLOTTO MARCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLOTTO MARCO
(Get full report from official database of BE for BELLOTTO MARCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLOTTO MARCO
Addition kinds of activities for BELLOTTO MARCO

631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
20350109. Spreads, knoflook | Spreads, garlic
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij BELLOTTO MARCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLOTTO MARCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLOTTO MARCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLOTTO MARCO. Looking for open vacancies in other companies

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van BELLOTTO MARCO in sociale netwerken
Look for responds of BELLOTTO MARCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLOTTO MARCO. Laat een reactie achter voor BELLOTTO MARCO. BELLOTTO MARCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLOTTO MARCO. Leave a respond for BELLOTTO MARCO. BELLOTTO MARCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLOTTO MARCO op de google maps. Adres en contacten BELLOTTO MARCO
Location of BELLOTTO MARCO on the google maps. Address and contacts of BELLOTTO MARCO

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLOTTO MARCO BELLOTTO MARCO: BADMINTON CLUB JODOIGNE | RESTO DU COEUR | LUC DEBOCK | KATEBIAN L?ON | WEL

Other related companies as BELLOTTO MARCO: BADMINTON CLUB JODOIGNE | RESTO DU COEUR | LUC DEBOCK | KATEBIAN L?ON | WEL

BELLOTTO MARCO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLOTTO MARCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07384704589. Het bedrijf BELLOTTO MARCO bevindt zich op het adres: Rue du Mariva 10; 1367; Ramillies (Bomal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in BELLOTTO MARCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLOTTO MARCO is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLOTTO MARCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLOTTO MARCO, openstaande posities, locatie van BELLOTTO MARCO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELLOTTO MARCO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLOTTO MARCO, company assigned to the tax number BE07384704589. The company BELLOTTO MARCO is located at the address: Rue du Mariva 10; 1367; Ramillies (Bomal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in BELLOTTO MARCO were not found.
The main activity of BELLOTTO MARCO is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLOTTO MARCO is not available. You also can look at reviews of BELLOTTO MARCO, open positions, location of BELLOTTO MARCO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLOTTO MARCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLOTTO MARCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLOTTO MARCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLOTTO MARCO, employees, financial statistics.