ALLO TRADI-PEINT SPRL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ALLO TRADI-PEINT SPRL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ALLO TRADI-PEINT SPRL

Contactgegevens ALLO TRADI-PEINT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLO TRADI-PEINT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLO TRADI-PEINT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos Raymond Costard 2; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 010 41 10 17; 0476 27 36 82 (+32-010 41 10 17; 0476 27 36 82) 010 41 10 17; 0476 27 36 82 (+32-010 41 10 17; 0476 27 36 82)

Fax (fax): 010 41 10 17 (+32-010 41 10 17) 010 41 10 17 (+32-010 41 10 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLO TRADI-PEINT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLO TRADI-PEINT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLO TRADI-PEINT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLO TRADI-PEINT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLO TRADI-PEINT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLO TRADI-PEINT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLO TRADI-PEINT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLO TRADI-PEINT SPRL
Products information ALLO TRADI-PEINT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02361480712
Ondernemingsnummer: 3897094726
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Interior decoration

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLO TRADI-PEINT SPRL
(Get full report from official database of BE for ALLO TRADI-PEINT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLO TRADI-PEINT SPRL
Addition kinds of activities for ALLO TRADI-PEINT SPRL

874804. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
48129902. Paging diensten | Paging services
48130104. Spraak telefooncommunicatie | Voice telephone communications
76999907. Rubberproduct reparatie | Rubber product repair

Werken bij ALLO TRADI-PEINT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLO TRADI-PEINT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLO TRADI-PEINT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLO TRADI-PEINT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van ALLO TRADI-PEINT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALLO TRADI-PEINT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLO TRADI-PEINT SPRL. Laat een reactie achter voor ALLO TRADI-PEINT SPRL. ALLO TRADI-PEINT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLO TRADI-PEINT SPRL. Leave a respond for ALLO TRADI-PEINT SPRL. ALLO TRADI-PEINT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLO TRADI-PEINT SPRL op de google maps. Adres en contacten ALLO TRADI-PEINT SPRL
Location of ALLO TRADI-PEINT SPRL on the google maps. Address and contacts of ALLO TRADI-PEINT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLO TRADI-PEINT SPRL ALLO TRADI-PEINT SPRL: GROEP ARGENTA | Lebeau Jean-Marie & Charlotte | Vulkan X Press NV | SUPERCONFEX | Dupuis Multimedia

Other related companies as ALLO TRADI-PEINT SPRL: GROEP ARGENTA | Lebeau Jean-Marie & Charlotte | Vulkan X Press NV | SUPERCONFEX | Dupuis Multimedia

ALLO TRADI-PEINT SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLO TRADI-PEINT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02361480712. Het bedrijf ALLO TRADI-PEINT SPRL bevindt zich op het adres: Clos Raymond Costard 2; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van ALLO TRADI-PEINT SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLO TRADI-PEINT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLO TRADI-PEINT SPRL, openstaande posities, locatie van ALLO TRADI-PEINT SPRL op de kaart.

ALLO TRADI-PEINT SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLO TRADI-PEINT SPRL, company assigned to the tax number BE02361480712. The company ALLO TRADI-PEINT SPRL is located at the address: Clos Raymond Costard 2; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration.
The main activity of ALLO TRADI-PEINT SPRL is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLO TRADI-PEINT SPRL is not available. You also can look at reviews of ALLO TRADI-PEINT SPRL, open positions, location of ALLO TRADI-PEINT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLO TRADI-PEINT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLO TRADI-PEINT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLO TRADI-PEINT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLO TRADI-PEINT SPRL, employees, financial statistics.