All Decor Dehut SCRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • All Decor Dehut SCRL
Private companiesFood Stores • All Decor Dehut SCRL

Contactgegevens All Decor Dehut SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Decor Dehut SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Decor Dehut SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Longue 12; 1320; Beauvechain, België

Telefoon (phone): 010 24 33 30; 0475 53 19 01; 0475 53 19 05; 010 24 33 36 (+32-010 24 33 30; 0475 53 19 01; 0475 53 19 05; 010 24 33 36) 010 24 33 30; 0475 53 19 01; 0475 53 19 05; 010 24 33 36 (+32-010 24 33 30; 0475 53 19 01; 0475 53 19 05; 010 24 33 36)

Fax (fax): 010 22 97 98 (+32-010 22 97 98) 010 22 97 98 (+32-010 22 97 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Decor Dehut SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Decor Dehut SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Decor Dehut SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Decor Dehut SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Decor Dehut SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Decor Dehut SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Decor Dehut SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Decor Dehut SCRL
Products information All Decor Dehut SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE09909362792
Ondernemingsnummer: 4819122314
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Rugs & carpets - Retail; Paper hangers; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Decor Dehut SCRL
(Get full report from official database of BE for All Decor Dehut SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Decor Dehut SCRL
Addition kinds of activities for All Decor Dehut SCRL

23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
34290400. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
38429906. Gordijnen, chirurgisch (katoen) | Drapes, surgical (cotton)
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters

Werken bij All Decor Dehut SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Decor Dehut SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Decor Dehut SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Decor Dehut SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

Zoek naar antwoorden van All Decor Dehut SCRL in sociale netwerken
Look for responds of All Decor Dehut SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Decor Dehut SCRL. Laat een reactie achter voor All Decor Dehut SCRL. All Decor Dehut SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Decor Dehut SCRL. Leave a respond for All Decor Dehut SCRL. All Decor Dehut SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Decor Dehut SCRL op de google maps. Adres en contacten All Decor Dehut SCRL
Location of All Decor Dehut SCRL on the google maps. Address and contacts of All Decor Dehut SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come All Decor Dehut SCRL All Decor Dehut SCRL: Van Herck C | J. DOSSIN | COIFFURE LILIANE | HENDRIK VAN LOOCK | Antwerp Metals NV

Other related companies as All Decor Dehut SCRL: Van Herck C | J. DOSSIN | COIFFURE LILIANE | HENDRIK VAN LOOCK | Antwerp Metals NV

All Decor Dehut SCRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is All Decor Dehut SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09909362792. Het bedrijf All Decor Dehut SCRL bevindt zich op het adres: Rue Longue 12; 1320; Beauvechain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 602,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Rugs & carpets - Retail; Paper hangers; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van All Decor Dehut SCRL is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Decor Dehut SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Decor Dehut SCRL, openstaande posities, locatie van All Decor Dehut SCRL op de kaart.

All Decor Dehut SCRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is All Decor Dehut SCRL, company assigned to the tax number BE09909362792. The company All Decor Dehut SCRL is located at the address: Rue Longue 12; 1320; Beauvechain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 602,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. List of products are Rugs & carpets - Retail; Paper hangers; Floor coverings - Retail.
The main activity of All Decor Dehut SCRL is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of All Decor Dehut SCRL is not available. You also can look at reviews of All Decor Dehut SCRL, open positions, location of All Decor Dehut SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Decor Dehut SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Decor Dehut SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Decor Dehut SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Decor Dehut SCRL, employees, financial statistics.