BRAEM FREDDY BVBA

Contactgegevens BRAEM FREDDY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAEM FREDDY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAEM FREDDY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorwegstraat 20; 9185; Wachtebeke, België

Telefoon (phone): 09 345 96 38 (+32-09 345 96 38) 09 345 96 38 (+32-09 345 96 38)

Fax (fax): 09 345 96 38 (+32-09 345 96 38) 09 345 96 38 (+32-09 345 96 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAEM FREDDY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAEM FREDDY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAEM FREDDY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAEM FREDDY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAEM FREDDY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAEM FREDDY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAEM FREDDY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAEM FREDDY BVBA
Products information BRAEM FREDDY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07804382324
Ondernemingsnummer: 2591094970
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BRAEM FREDDY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAEM FREDDY BVBA
(Get full report from official database of BE for BRAEM FREDDY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAEM FREDDY BVBA
Addition kinds of activities for BRAEM FREDDY BVBA

20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
30889902. Hot tubs, kunststof of glasvezel | Hot tubs, plastics or fiberglass
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
50510106. Wirescreening | Wire screening
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij BRAEM FREDDY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAEM FREDDY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAEM FREDDY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAEM FREDDY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van BRAEM FREDDY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BRAEM FREDDY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAEM FREDDY BVBA. Laat een reactie achter voor BRAEM FREDDY BVBA. BRAEM FREDDY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAEM FREDDY BVBA. Leave a respond for BRAEM FREDDY BVBA. BRAEM FREDDY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAEM FREDDY BVBA op de google maps. Adres en contacten BRAEM FREDDY BVBA
Location of BRAEM FREDDY BVBA on the google maps. Address and contacts of BRAEM FREDDY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAEM FREDDY BVBA BRAEM FREDDY BVBA: Thys Piet BVBA | ISOLAVA | EM SECURITY | TIERC? FRANCO BELGE PMU | DE LONGUEVILLE

Other related companies as BRAEM FREDDY BVBA: Thys Piet BVBA | ISOLAVA | EM SECURITY | TIERC? FRANCO BELGE PMU | DE LONGUEVILLE

BRAEM FREDDY BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAEM FREDDY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07804382324. Het bedrijf BRAEM FREDDY BVBA bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat 20; 9185; Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 521,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting - Industrial. Producten gemaakt in BRAEM FREDDY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAEM FREDDY BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAEM FREDDY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAEM FREDDY BVBA, openstaande posities, locatie van BRAEM FREDDY BVBA op de kaart.

BRAEM FREDDY BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAEM FREDDY BVBA, company assigned to the tax number BE07804382324. The company BRAEM FREDDY BVBA is located at the address: Spoorwegstraat 20; 9185; Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 521,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting - Industrial. Products created in BRAEM FREDDY BVBA were not found.
The main activity of BRAEM FREDDY BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAEM FREDDY BVBA is not available. You also can look at reviews of BRAEM FREDDY BVBA, open positions, location of BRAEM FREDDY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAEM FREDDY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAEM FREDDY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAEM FREDDY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAEM FREDDY BVBA, employees, financial statistics.