Belgian Paint Service BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Belgian Paint Service BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • Belgian Paint Service BVBA

Contactgegevens Belgian Paint Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgian Paint Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgian Paint Service BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zegersdreef 115; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 44 75 (+32-03 651 44 75) 03 651 44 75 (+32-03 651 44 75)

Fax (fax): 03 651 44 75 (+32-03 651 44 75) 03 651 44 75 (+32-03 651 44 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgian Paint Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgian Paint Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgian Paint Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgian Paint Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgian Paint Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgian Paint Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgian Paint Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgian Paint Service BVBA
Products information Belgian Paint Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03418365478
Ondernemingsnummer: 8829956054
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Painting contractors

Product categorie (product category): Painting - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgian Paint Service BVBA
(Get full report from official database of BE for Belgian Paint Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgian Paint Service BVBA
Addition kinds of activities for Belgian Paint Service BVBA

20230100. Baby formules | Baby formulas
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
35360200. Kranen en monorail systemen | Cranes and monorail systems
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars

Werken bij Belgian Paint Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgian Paint Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgian Paint Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgian Paint Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


    Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
    - Coördinatie van de werven
    - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
    - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
    - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

Zoek naar antwoorden van Belgian Paint Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Belgian Paint Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgian Paint Service BVBA. Laat een reactie achter voor Belgian Paint Service BVBA. Belgian Paint Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgian Paint Service BVBA. Leave a respond for Belgian Paint Service BVBA. Belgian Paint Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgian Paint Service BVBA op de google maps. Adres en contacten Belgian Paint Service BVBA
Location of Belgian Paint Service BVBA on the google maps. Address and contacts of Belgian Paint Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgian Paint Service BVBA Belgian Paint Service BVBA: CRةDITMAR | N. DEBIE | CHRISTEL VAN DEN PLAS | Gem BVBA | PHILIPPE MOUREAU

Other related companies as Belgian Paint Service BVBA: CRةDITMAR | N. DEBIE | CHRISTEL VAN DEN PLAS | Gem BVBA | PHILIPPE MOUREAU

Belgian Paint Service BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgian Paint Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03418365478. Het bedrijf Belgian Paint Service BVBA bevindt zich op het adres: Zegersdreef 115; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting - Industrial. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Belgian Paint Service BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgian Paint Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgian Paint Service BVBA, openstaande posities, locatie van Belgian Paint Service BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgian Paint Service BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgian Paint Service BVBA, company assigned to the tax number BE03418365478. The company Belgian Paint Service BVBA is located at the address: Zegersdreef 115; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting - Industrial. List of products are Painting contractors.
The main activity of Belgian Paint Service BVBA is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgian Paint Service BVBA is not available. You also can look at reviews of Belgian Paint Service BVBA, open positions, location of Belgian Paint Service BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgian Paint Service BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgian Paint Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgian Paint Service BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgian Paint Service BVBA, employees, financial statistics.