ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Contactgegevens ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Kuijpersstraat 21; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 216 26 23; 0477 46 67 37 (+32-03 216 26 23; 0477 46 67 37) 03 216 26 23; 0477 46 67 37 (+32-03 216 26 23; 0477 46 67 37)

Fax (fax): 03 216 26 23 (+32-03 216 26 23) 03 216 26 23 (+32-03 216 26 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Products information ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

BTW identificatienummer (tax): BE06413787841
Ondernemingsnummer: 2976989746
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Painting contractors

Product categorie (product category): Painting - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Addition kinds of activities for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery
50910504. Spa apparatuur en benodigdheden | Spa equipment and supplies
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
72190300. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
79990800. Kaart- en speldiensten | Card and game services

Werken bij ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Laat een reactie achter voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. Leave a respond for ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO. ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO
Location of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: FLBASIC CHEMICAL SOLUTIONS EUROPE NV | BIODIDAK | KEERBERGS TRANSPORT | HET OPPERSTE BOS | RACOUR ROGER

Other related companies as ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO: FLBASIC CHEMICAL SOLUTIONS EUROPE NV | BIODIDAK | KEERBERGS TRANSPORT | HET OPPERSTE BOS | RACOUR ROGER

ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06413787841. Het bedrijf ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO bevindt zich op het adres: Hendrik Kuijpersstraat 21; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting - Industrial. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, openstaande posities, locatie van ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, company assigned to the tax number BE06413787841. The company ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is located at the address: Hendrik Kuijpersstraat 21; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting - Industrial. List of products are Painting contractors.
The main activity of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, open positions, location of ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE SCHILDERWERKEN REDECO, employees, financial statistics.