BLOWTHERM-WEINMANN

Contactgegevens BLOWTHERM-WEINMANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOWTHERM-WEINMANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOWTHERM-WEINMANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 307; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 450 79 03 (+32-03 450 79 03) 03 450 79 03 (+32-03 450 79 03)

Fax (fax): +32 (87) 625-41-33 +32 (87) 625-41-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOWTHERM-WEINMANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOWTHERM-WEINMANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOWTHERM-WEINMANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOWTHERM-WEINMANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOWTHERM-WEINMANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOWTHERM-WEINMANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOWTHERM-WEINMANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOWTHERM-WEINMANN
Products information BLOWTHERM-WEINMANN

BTW identificatienummer (tax): BE09165039062
Ondernemingsnummer: 7126800537
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BLOWTHERM-WEINMANN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paint spraying equipment and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOWTHERM-WEINMANN
(Get full report from official database of BE for BLOWTHERM-WEINMANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOWTHERM-WEINMANN
Addition kinds of activities for BLOWTHERM-WEINMANN

10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
20799904. Olie, gehydrogeneerde: eetbaar | Oil, hydrogenated: edible
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
79290104. Dansband | Dance band
91110200. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local

Werken bij BLOWTHERM-WEINMANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOWTHERM-WEINMANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOWTHERM-WEINMANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOWTHERM-WEINMANN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van BLOWTHERM-WEINMANN in sociale netwerken
Look for responds of BLOWTHERM-WEINMANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOWTHERM-WEINMANN. Laat een reactie achter voor BLOWTHERM-WEINMANN. BLOWTHERM-WEINMANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOWTHERM-WEINMANN. Leave a respond for BLOWTHERM-WEINMANN. BLOWTHERM-WEINMANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOWTHERM-WEINMANN op de google maps. Adres en contacten BLOWTHERM-WEINMANN
Location of BLOWTHERM-WEINMANN on the google maps. Address and contacts of BLOWTHERM-WEINMANN

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOWTHERM-WEINMANN BLOWTHERM-WEINMANN: Zonnevlecht (De) | Victor Sport B | PROFORMA ADVERT & COMMUN. | Declercq H | EMPEROR

Other related companies as BLOWTHERM-WEINMANN: Zonnevlecht (De) | Victor Sport B | PROFORMA ADVERT & COMMUN. | Declercq H | EMPEROR

BLOWTHERM-WEINMANN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOWTHERM-WEINMANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09165039062. Het bedrijf BLOWTHERM-WEINMANN bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 307; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paint spraying equipment and supplies. Producten gemaakt in BLOWTHERM-WEINMANN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOWTHERM-WEINMANN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOWTHERM-WEINMANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOWTHERM-WEINMANN, openstaande posities, locatie van BLOWTHERM-WEINMANN op de kaart.

BLOWTHERM-WEINMANN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOWTHERM-WEINMANN, company assigned to the tax number BE09165039062. The company BLOWTHERM-WEINMANN is located at the address: Mechelsesteenweg 307; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paint spraying equipment and supplies. Products created in BLOWTHERM-WEINMANN were not found.
The main activity of BLOWTHERM-WEINMANN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOWTHERM-WEINMANN is not available. You also can look at reviews of BLOWTHERM-WEINMANN, open positions, location of BLOWTHERM-WEINMANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOWTHERM-WEINMANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOWTHERM-WEINMANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOWTHERM-WEINMANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOWTHERM-WEINMANN, employees, financial statistics.