BAKKERIJ JAVA

Contactgegevens BAKKERIJ JAVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ JAVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ JAVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 10; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51206460 (+32-51206460) 51206460 (+32-51206460)

Fax (fax): +32 (50) 884-30-36 +32 (50) 884-30-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ JAVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ JAVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ JAVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ JAVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ JAVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ JAVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ JAVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ JAVA
Products information BAKKERIJ JAVA

BTW identificatienummer (tax): BE07494567871
Ondernemingsnummer: 7862335205
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms, Glacier.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ JAVA
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ JAVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ JAVA
Addition kinds of activities for BAKKERIJ JAVA

21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
27899902. Papier snijden | Paper cutting
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
36740109. Variabele capacitiedioden | Variable capacitance diodes
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij BAKKERIJ JAVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ JAVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ JAVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ JAVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ JAVA in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ JAVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ JAVA. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ JAVA. BAKKERIJ JAVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ JAVA. Leave a respond for BAKKERIJ JAVA. BAKKERIJ JAVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ JAVA op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ JAVA
Location of BAKKERIJ JAVA on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ JAVA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ JAVA BAKKERIJ JAVA: SCHOONHEIDSSTUDIO DEBBY | SEGAF | DS Decor BVBA | K. ROMMENS | INSTALLATIEBEDRIJF VAN DER PLAS BVBA

Other related companies as BAKKERIJ JAVA: SCHOONHEIDSSTUDIO DEBBY | SEGAF | DS Decor BVBA | K. ROMMENS | INSTALLATIEBEDRIJF VAN DER PLAS BVBA

BAKKERIJ JAVA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ JAVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494567871. Het bedrijf BAKKERIJ JAVA bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 10; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms, Glacier..
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ JAVA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ JAVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ JAVA, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ JAVA op de kaart.

BAKKERIJ JAVA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ JAVA, company assigned to the tax number BE07494567871. The company BAKKERIJ JAVA is located at the address: STATIONSPLEIN 10; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms, Glacier..
The main activity of BAKKERIJ JAVA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ JAVA is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ JAVA, open positions, location of BAKKERIJ JAVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ JAVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ JAVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ JAVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ JAVA, employees, financial statistics.