SALEN

Contactgegevens SALEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAIX 32; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25118414 (+32-25118414) 25118414 (+32-25118414)

Fax (fax): +32 (63) 418-74-63 +32 (63) 418-74-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALEN
Products information SALEN

BTW identificatienummer (tax): BE02434265136
Ondernemingsnummer: 6959259033
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in SALEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALEN
(Get full report from official database of BE for SALEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALEN
Addition kinds of activities for SALEN

252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
32920103. Geweven, geweven amosite asbest | Felt, woven amosite asbestos
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij SALEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van SALEN in sociale netwerken
Look for responds of SALEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALEN. Laat een reactie achter voor SALEN. SALEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALEN. Leave a respond for SALEN. SALEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALEN op de google maps. Adres en contacten SALEN
Location of SALEN on the google maps. Address and contacts of SALEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SALEN SALEN: GRAFISCHE COMMUNICATIE | V?LO CLUB PR?CROTOIS - PR?COT | Cercle Histoire Lasne | L. GOBIN | 'T STRAMIEN

Other related companies as SALEN: GRAFISCHE COMMUNICATIE | V?LO CLUB PR?CROTOIS - PR?COT | Cercle Histoire Lasne | L. GOBIN | 'T STRAMIEN

SALEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02434265136. Het bedrijf SALEN bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAIX 32; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in SALEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALEN, openstaande posities, locatie van SALEN op de kaart.

SALEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALEN, company assigned to the tax number BE02434265136. The company SALEN is located at the address: RUE DE LA PAIX 32; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in SALEN were not found.
The main activity of SALEN is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SALEN is not available. You also can look at reviews of SALEN, open positions, location of SALEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALEN, employees, financial statistics.