PHILIPPE MONSIEUR

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • PHILIPPE MONSIEUR
Private companiesRailroad Transportation • PHILIPPE MONSIEUR

Contactgegevens PHILIPPE MONSIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE MONSIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE MONSIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FAMILLEUREUX 24; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67442166 (+32-67442166) 67442166 (+32-67442166)

Fax (fax): +32 (50) 967-79-55 +32 (50) 967-79-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE MONSIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE MONSIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE MONSIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE MONSIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE MONSIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE MONSIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE MONSIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE MONSIEUR
Products information PHILIPPE MONSIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE04625762939
Ondernemingsnummer: 2808349609
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PHILIPPE MONSIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE MONSIEUR
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE MONSIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE MONSIEUR
Addition kinds of activities for PHILIPPE MONSIEUR

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
011904. Korengewassen | Cereal crop farms
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'

Werken bij PHILIPPE MONSIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE MONSIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE MONSIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE MONSIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Verkoopsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de klanten op een vlotte, aangename manier. Je werkt hygiënisch en snel.

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE MONSIEUR in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE MONSIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE MONSIEUR. Laat een reactie achter voor PHILIPPE MONSIEUR. PHILIPPE MONSIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE MONSIEUR. Leave a respond for PHILIPPE MONSIEUR. PHILIPPE MONSIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE MONSIEUR op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE MONSIEUR
Location of PHILIPPE MONSIEUR on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE MONSIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE MONSIEUR PHILIPPE MONSIEUR: Florin J | KLEUTGEN | RENO-BUILD | Ravi-Net SPRL | MAISON BRISON

Other related companies as PHILIPPE MONSIEUR: Florin J | KLEUTGEN | RENO-BUILD | Ravi-Net SPRL | MAISON BRISON

PHILIPPE MONSIEUR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE MONSIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625762939. Het bedrijf PHILIPPE MONSIEUR bevindt zich op het adres: RUE DE FAMILLEUREUX 24; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in PHILIPPE MONSIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE MONSIEUR is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE MONSIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE MONSIEUR, openstaande posities, locatie van PHILIPPE MONSIEUR op de kaart.

PHILIPPE MONSIEUR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE MONSIEUR, company assigned to the tax number BE04625762939. The company PHILIPPE MONSIEUR is located at the address: RUE DE FAMILLEUREUX 24; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in PHILIPPE MONSIEUR were not found.
The main activity of PHILIPPE MONSIEUR is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE MONSIEUR is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE MONSIEUR, open positions, location of PHILIPPE MONSIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE MONSIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE MONSIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE MONSIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE MONSIEUR, employees, financial statistics.