PAUL GILLESSEN

Contactgegevens PAUL GILLESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL GILLESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL GILLESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'AIX LA CHAPELLE 245; 4701; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742098 (+32-87742098) 87742098 (+32-87742098)

Fax (fax): +32 (61) 969-32-49 +32 (61) 969-32-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL GILLESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL GILLESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL GILLESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL GILLESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL GILLESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL GILLESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL GILLESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL GILLESSEN
Products information PAUL GILLESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03315368652
Ondernemingsnummer: 3138214111
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PAUL GILLESSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL GILLESSEN
(Get full report from official database of BE for PAUL GILLESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL GILLESSEN
Addition kinds of activities for PAUL GILLESSEN

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
47419901. Graan nivellering in spoorauto's | Grain leveling in railroad cars
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents

Werken bij PAUL GILLESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL GILLESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL GILLESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL GILLESSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

Zoek naar antwoorden van PAUL GILLESSEN in sociale netwerken
Look for responds of PAUL GILLESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL GILLESSEN. Laat een reactie achter voor PAUL GILLESSEN. PAUL GILLESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL GILLESSEN. Leave a respond for PAUL GILLESSEN. PAUL GILLESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL GILLESSEN op de google maps. Adres en contacten PAUL GILLESSEN
Location of PAUL GILLESSEN on the google maps. Address and contacts of PAUL GILLESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL GILLESSEN PAUL GILLESSEN: SALON LE SNOOPY | Wah International | HUIS HILDE | RUSTOORD BRIELS | B.T.E.

Other related companies as PAUL GILLESSEN: SALON LE SNOOPY | Wah International | HUIS HILDE | RUSTOORD BRIELS | B.T.E.

PAUL GILLESSEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL GILLESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03315368652. Het bedrijf PAUL GILLESSEN bevindt zich op het adres: RUE D'AIX LA CHAPELLE 245; 4701; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in PAUL GILLESSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL GILLESSEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL GILLESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL GILLESSEN, openstaande posities, locatie van PAUL GILLESSEN op de kaart.

PAUL GILLESSEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL GILLESSEN, company assigned to the tax number BE03315368652. The company PAUL GILLESSEN is located at the address: RUE D'AIX LA CHAPELLE 245; 4701; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in PAUL GILLESSEN were not found.
The main activity of PAUL GILLESSEN is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL GILLESSEN is not available. You also can look at reviews of PAUL GILLESSEN, open positions, location of PAUL GILLESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL GILLESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL GILLESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL GILLESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL GILLESSEN, employees, financial statistics.