MERRY FLOWERS

Contactgegevens MERRY FLOWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERRY FLOWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERRY FLOWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JULES HENIN 33-35; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71321878 (+32-71321878) 71321878 (+32-71321878)

Fax (fax): +32 (81) 511-27-24 +32 (81) 511-27-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERRY FLOWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERRY FLOWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERRY FLOWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERRY FLOWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERRY FLOWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERRY FLOWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERRY FLOWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERRY FLOWERS
Products information MERRY FLOWERS

BTW identificatienummer (tax): BE02341979980
Ondernemingsnummer: 7763458251
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MERRY FLOWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERRY FLOWERS
(Get full report from official database of BE for MERRY FLOWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERRY FLOWERS
Addition kinds of activities for MERRY FLOWERS

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
32550100. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair
87310101. Landbouwonderzoek | Agricultural research

Werken bij MERRY FLOWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERRY FLOWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERRY FLOWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERRY FLOWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van MERRY FLOWERS in sociale netwerken
Look for responds of MERRY FLOWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERRY FLOWERS. Laat een reactie achter voor MERRY FLOWERS. MERRY FLOWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERRY FLOWERS. Leave a respond for MERRY FLOWERS. MERRY FLOWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERRY FLOWERS op de google maps. Adres en contacten MERRY FLOWERS
Location of MERRY FLOWERS on the google maps. Address and contacts of MERRY FLOWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MERRY FLOWERS MERRY FLOWERS: DIRK GRILLET | Van Herck | MEYLEMANS HUGO | Moline Yolande | FR?D?RIC THYS

Other related companies as MERRY FLOWERS: DIRK GRILLET | Van Herck | MEYLEMANS HUGO | Moline Yolande | FR?D?RIC THYS

MERRY FLOWERS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERRY FLOWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02341979980. Het bedrijf MERRY FLOWERS bevindt zich op het adres: AVENUE JULES HENIN 33-35; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 567,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in MERRY FLOWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERRY FLOWERS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERRY FLOWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERRY FLOWERS, openstaande posities, locatie van MERRY FLOWERS op de kaart.

MERRY FLOWERS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERRY FLOWERS, company assigned to the tax number BE02341979980. The company MERRY FLOWERS is located at the address: AVENUE JULES HENIN 33-35; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 567,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in MERRY FLOWERS were not found.
The main activity of MERRY FLOWERS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MERRY FLOWERS is not available. You also can look at reviews of MERRY FLOWERS, open positions, location of MERRY FLOWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERRY FLOWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERRY FLOWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERRY FLOWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERRY FLOWERS, employees, financial statistics.