NOEL PLENNEVAUX

Contactgegevens NOEL PLENNEVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOEL PLENNEVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOEL PLENNEVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE DESNI? 924; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87376859 (+32-87376859) 87376859 (+32-87376859)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOEL PLENNEVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOEL PLENNEVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOEL PLENNEVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOEL PLENNEVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOEL PLENNEVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOEL PLENNEVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOEL PLENNEVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOEL PLENNEVAUX
Products information NOEL PLENNEVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in NOEL PLENNEVAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOEL PLENNEVAUX
(Get full report from official database of BE for NOEL PLENNEVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOEL PLENNEVAUX
Addition kinds of activities for NOEL PLENNEVAUX

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
39910201. Verfrollen | Paint rollers
72510101. Bootblock salon | Bootblock parlor
79290104. Dansband | Dance band
80119904. Artsenkantoor, inclusief specialisten | Physicians' office, including specialists

Werken bij NOEL PLENNEVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOEL PLENNEVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOEL PLENNEVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOEL PLENNEVAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van NOEL PLENNEVAUX in sociale netwerken
Look for responds of NOEL PLENNEVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOEL PLENNEVAUX. Laat een reactie achter voor NOEL PLENNEVAUX. NOEL PLENNEVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOEL PLENNEVAUX. Leave a respond for NOEL PLENNEVAUX. NOEL PLENNEVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOEL PLENNEVAUX op de google maps. Adres en contacten NOEL PLENNEVAUX
Location of NOEL PLENNEVAUX on the google maps. Address and contacts of NOEL PLENNEVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come NOEL PLENNEVAUX NOEL PLENNEVAUX: ASLK-CGER Bank | LEIRS ETIENNE ELECTRO | BRUNO STAEL | VAN DEN BROECK | KITCHEN COMPANY

Other related companies as NOEL PLENNEVAUX: ASLK-CGER Bank | LEIRS ETIENNE ELECTRO | BRUNO STAEL | VAN DEN BROECK | KITCHEN COMPANY

NOEL PLENNEVAUX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOEL PLENNEVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf NOEL PLENNEVAUX bevindt zich op het adres: RUE HAUTE DESNI? 924; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in NOEL PLENNEVAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOEL PLENNEVAUX is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOEL PLENNEVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOEL PLENNEVAUX, openstaande posities, locatie van NOEL PLENNEVAUX op de kaart.

NOEL PLENNEVAUX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOEL PLENNEVAUX, company assigned to the tax number BE08795349121. The company NOEL PLENNEVAUX is located at the address: RUE HAUTE DESNI? 924; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in NOEL PLENNEVAUX were not found.
The main activity of NOEL PLENNEVAUX is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NOEL PLENNEVAUX is not available. You also can look at reviews of NOEL PLENNEVAUX, open positions, location of NOEL PLENNEVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOEL PLENNEVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOEL PLENNEVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOEL PLENNEVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOEL PLENNEVAUX, employees, financial statistics.