NATHALIE REGGERS

Contactgegevens NATHALIE REGGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATHALIE REGGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATHALIE REGGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VISESTEENWEG 259; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12453262 (+32-12453262) 12453262 (+32-12453262)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATHALIE REGGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATHALIE REGGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATHALIE REGGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATHALIE REGGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATHALIE REGGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATHALIE REGGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATHALIE REGGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATHALIE REGGERS
Products information NATHALIE REGGERS

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NATHALIE REGGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATHALIE REGGERS
(Get full report from official database of BE for NATHALIE REGGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATHALIE REGGERS
Addition kinds of activities for NATHALIE REGGERS

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
35550300. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
79991514. Wax museum, commercieel | Wax museum, commercial
92210000. Politiebescherming | Police protection

Werken bij NATHALIE REGGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATHALIE REGGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATHALIE REGGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATHALIE REGGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van NATHALIE REGGERS in sociale netwerken
Look for responds of NATHALIE REGGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATHALIE REGGERS. Laat een reactie achter voor NATHALIE REGGERS. NATHALIE REGGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATHALIE REGGERS. Leave a respond for NATHALIE REGGERS. NATHALIE REGGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATHALIE REGGERS op de google maps. Adres en contacten NATHALIE REGGERS
Location of NATHALIE REGGERS on the google maps. Address and contacts of NATHALIE REGGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come NATHALIE REGGERS NATHALIE REGGERS: FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV | MICH?LE & MIMIE | Proost Jef | DE PRINS PATRICK | RADIO ROELAND

Other related companies as NATHALIE REGGERS: FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV | MICH?LE & MIMIE | Proost Jef | DE PRINS PATRICK | RADIO ROELAND

NATHALIE REGGERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATHALIE REGGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf NATHALIE REGGERS bevindt zich op het adres: VISESTEENWEG 259; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in NATHALIE REGGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATHALIE REGGERS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATHALIE REGGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATHALIE REGGERS, openstaande posities, locatie van NATHALIE REGGERS op de kaart.

NATHALIE REGGERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATHALIE REGGERS, company assigned to the tax number BE05506591796. The company NATHALIE REGGERS is located at the address: VISESTEENWEG 259; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in NATHALIE REGGERS were not found.
The main activity of NATHALIE REGGERS is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NATHALIE REGGERS is not available. You also can look at reviews of NATHALIE REGGERS, open positions, location of NATHALIE REGGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATHALIE REGGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATHALIE REGGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATHALIE REGGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATHALIE REGGERS, employees, financial statistics.