LUCIEN CLAEYS

Contactgegevens LUCIEN CLAEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN CLAEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN CLAEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD LUYPAERTSTRAAT 108; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22517823 (+32-22517823) 22517823 (+32-22517823)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN CLAEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN CLAEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN CLAEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN CLAEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN CLAEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN CLAEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN CLAEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN CLAEYS
Products information LUCIEN CLAEYS

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LUCIEN CLAEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN CLAEYS
(Get full report from official database of BE for LUCIEN CLAEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN CLAEYS
Addition kinds of activities for LUCIEN CLAEYS

203299. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
28160000. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
28990110. Magnetische inspectie olie of poeder | Magnetic inspection oil or powder
31110605. Vellum leer | Vellum leather
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services

Werken bij LUCIEN CLAEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN CLAEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN CLAEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN CLAEYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN CLAEYS in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN CLAEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN CLAEYS. Laat een reactie achter voor LUCIEN CLAEYS. LUCIEN CLAEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN CLAEYS. Leave a respond for LUCIEN CLAEYS. LUCIEN CLAEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN CLAEYS op de google maps. Adres en contacten LUCIEN CLAEYS
Location of LUCIEN CLAEYS on the google maps. Address and contacts of LUCIEN CLAEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN CLAEYS LUCIEN CLAEYS: BADMINTON CLUB LOVERVAL | CC CONSULT | E.M.C. TECHNICS | Clitesse A | OSTRICH FARM OVERLEDE

Other related companies as LUCIEN CLAEYS: BADMINTON CLUB LOVERVAL | CC CONSULT | E.M.C. TECHNICS | Clitesse A | OSTRICH FARM OVERLEDE

LUCIEN CLAEYS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN CLAEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf LUCIEN CLAEYS bevindt zich op het adres: LEOPOLD LUYPAERTSTRAAT 108; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in LUCIEN CLAEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN CLAEYS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN CLAEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN CLAEYS, openstaande posities, locatie van LUCIEN CLAEYS op de kaart.

LUCIEN CLAEYS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN CLAEYS, company assigned to the tax number BE02765228271. The company LUCIEN CLAEYS is located at the address: LEOPOLD LUYPAERTSTRAAT 108; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in LUCIEN CLAEYS were not found.
The main activity of LUCIEN CLAEYS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN CLAEYS is not available. You also can look at reviews of LUCIEN CLAEYS, open positions, location of LUCIEN CLAEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN CLAEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN CLAEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN CLAEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN CLAEYS, employees, financial statistics.