LE LAPIN BLEU

Contactgegevens LE LAPIN BLEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE LAPIN BLEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE LAPIN BLEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES DEUX AUVELAIS 7; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71774614 (+32-71774614) 71774614 (+32-71774614)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE LAPIN BLEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE LAPIN BLEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE LAPIN BLEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE LAPIN BLEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE LAPIN BLEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE LAPIN BLEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE LAPIN BLEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE LAPIN BLEU
Products information LE LAPIN BLEU

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Confiserie, Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE LAPIN BLEU
(Get full report from official database of BE for LE LAPIN BLEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE LAPIN BLEU
Addition kinds of activities for LE LAPIN BLEU

7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
14999921. Wollastoniet mijnbouw | Wollastonite mining
20150504. Ganzen, verwerkt: vers | Geese, processed: fresh
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
36510108. Luidsprekers, elektrodynamische of magnetische | Loudspeakers, electrodynamic or magnetic
38290504. Ion kamers | Ion chambers
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'
79969900. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec

Werken bij LE LAPIN BLEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE LAPIN BLEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE LAPIN BLEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE LAPIN BLEU. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van LE LAPIN BLEU in sociale netwerken
Look for responds of LE LAPIN BLEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE LAPIN BLEU. Laat een reactie achter voor LE LAPIN BLEU. LE LAPIN BLEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE LAPIN BLEU. Leave a respond for LE LAPIN BLEU. LE LAPIN BLEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE LAPIN BLEU op de google maps. Adres en contacten LE LAPIN BLEU
Location of LE LAPIN BLEU on the google maps. Address and contacts of LE LAPIN BLEU

Andere gerelateerde bedrijven als come LE LAPIN BLEU LE LAPIN BLEU: FE. BABYLOVE | J.C. WAREMME | THEO BRUCKERS | Chlo茅 Esthetiek & Pedicure | buissonniere sa

Other related companies as LE LAPIN BLEU: FE. BABYLOVE | J.C. WAREMME | THEO BRUCKERS | Chlo茅 Esthetiek & Pedicure | buissonniere sa

LE LAPIN BLEU is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE LAPIN BLEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf LE LAPIN BLEU bevindt zich op het adres: RUE DES DEUX AUVELAIS 7; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Confiserie, Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van LE LAPIN BLEU is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE LAPIN BLEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE LAPIN BLEU, openstaande posities, locatie van LE LAPIN BLEU op de kaart.

LE LAPIN BLEU is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE LAPIN BLEU, company assigned to the tax number BE05868591308. The company LE LAPIN BLEU is located at the address: RUE DES DEUX AUVELAIS 7; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Confiserie, Chocolat & Pralines..
The main activity of LE LAPIN BLEU is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE LAPIN BLEU is not available. You also can look at reviews of LE LAPIN BLEU, open positions, location of LE LAPIN BLEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE LAPIN BLEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE LAPIN BLEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE LAPIN BLEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE LAPIN BLEU, employees, financial statistics.