LE FOURNIL PIETTE

Contactgegevens LE FOURNIL PIETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FOURNIL PIETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FOURNIL PIETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 65; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67214707 (+32-67214707) 67214707 (+32-67214707)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FOURNIL PIETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FOURNIL PIETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FOURNIL PIETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FOURNIL PIETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FOURNIL PIETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FOURNIL PIETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FOURNIL PIETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FOURNIL PIETTE
Products information LE FOURNIL PIETTE

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LE FOURNIL PIETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FOURNIL PIETTE
(Get full report from official database of BE for LE FOURNIL PIETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FOURNIL PIETTE
Addition kinds of activities for LE FOURNIL PIETTE

30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
32310106. Mozaïeken, glas: gemaakt van gekocht glas | Mosaics, glass: made from purchased glass
34420400. Metalen deuren | Metal doors
36130210. Regelaars, macht | Regulators, power
38429902. Atomizers, medisch | Atomizers, medical

Werken bij LE FOURNIL PIETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FOURNIL PIETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FOURNIL PIETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FOURNIL PIETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Bouw (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Monteur Cv En Sanitair (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een monteur HVAC.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van LE FOURNIL PIETTE in sociale netwerken
Look for responds of LE FOURNIL PIETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FOURNIL PIETTE. Laat een reactie achter voor LE FOURNIL PIETTE. LE FOURNIL PIETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FOURNIL PIETTE. Leave a respond for LE FOURNIL PIETTE. LE FOURNIL PIETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FOURNIL PIETTE op de google maps. Adres en contacten LE FOURNIL PIETTE
Location of LE FOURNIL PIETTE on the google maps. Address and contacts of LE FOURNIL PIETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FOURNIL PIETTE LE FOURNIL PIETTE: B.C. LA FONTAINE | MARC VANHAMME | M. TREMONT | Dept. Pedagogique Hers. | Renmans

Other related companies as LE FOURNIL PIETTE: B.C. LA FONTAINE | MARC VANHAMME | M. TREMONT | Dept. Pedagogique Hers. | Renmans

LE FOURNIL PIETTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FOURNIL PIETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf LE FOURNIL PIETTE bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 65; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in LE FOURNIL PIETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FOURNIL PIETTE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FOURNIL PIETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FOURNIL PIETTE, openstaande posities, locatie van LE FOURNIL PIETTE op de kaart.

LE FOURNIL PIETTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FOURNIL PIETTE, company assigned to the tax number BE05940002441. The company LE FOURNIL PIETTE is located at the address: RUE DE NAMUR 65; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in LE FOURNIL PIETTE were not found.
The main activity of LE FOURNIL PIETTE is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FOURNIL PIETTE is not available. You also can look at reviews of LE FOURNIL PIETTE, open positions, location of LE FOURNIL PIETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FOURNIL PIETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FOURNIL PIETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FOURNIL PIETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FOURNIL PIETTE, employees, financial statistics.