FLFABRICS INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLFABRICS INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFABRICS INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFABRICS INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Meire 56 9270 Laarne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-68-97-11 32-93-68-97-11

Fax (fax): 32-93-68-97-89 32-93-68-97-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFABRICS INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFABRICS INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFABRICS INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFABRICS INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFABRICS INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFABRICS INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFABRICS INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFABRICS INTERNATIONAL NV
Products information FLFABRICS INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07801635742
Ondernemingsnummer: 8079315185
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLFABRICS INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFABRICS INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLFABRICS INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFABRICS INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLFABRICS INTERNATIONAL NV

546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
31610104. Reistassen | Traveling bags
48130202. Internet host services | Internet host services

Werken bij FLFABRICS INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFABRICS INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFABRICS INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFABRICS INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van FLFABRICS INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFABRICS INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFABRICS INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLFABRICS INTERNATIONAL NV. FLFABRICS INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFABRICS INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLFABRICS INTERNATIONAL NV. FLFABRICS INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFABRICS INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLFABRICS INTERNATIONAL NV
Location of FLFABRICS INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLFABRICS INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFABRICS INTERNATIONAL NV FLFABRICS INTERNATIONAL NV: D.N.S. | Algemeen Yoga Onderwijs VZW | Antverpia | NICOLE | KOEN MEERSCHAERT

Other related companies as FLFABRICS INTERNATIONAL NV: D.N.S. | Algemeen Yoga Onderwijs VZW | Antverpia | NICOLE | KOEN MEERSCHAERT

FLFABRICS INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFABRICS INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07801635742. Het bedrijf FLFABRICS INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Lange Meire 56 9270 Laarne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLFABRICS INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFABRICS INTERNATIONAL NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFABRICS INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFABRICS INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLFABRICS INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLFABRICS INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFABRICS INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE07801635742. The company FLFABRICS INTERNATIONAL NV is located at the address: Lange Meire 56 9270 Laarne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLFABRICS INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLFABRICS INTERNATIONAL NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFABRICS INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLFABRICS INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLFABRICS INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFABRICS INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFABRICS INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFABRICS INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFABRICS INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.