GEERT DEBRABANDERE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • GEERT DEBRABANDERE
Private companiesPersonal Services • GEERT DEBRABANDERE

Contactgegevens GEERT DEBRABANDERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT DEBRABANDERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT DEBRABANDERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEN. LEMANSTRAAT 74; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56512646 (+32-56512646) 56512646 (+32-56512646)

Fax (fax): +32 (58) 687-99-57 +32 (58) 687-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT DEBRABANDERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT DEBRABANDERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT DEBRABANDERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT DEBRABANDERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT DEBRABANDERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT DEBRABANDERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT DEBRABANDERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT DEBRABANDERE
Products information GEERT DEBRABANDERE

BTW identificatienummer (tax): BE01977508544
Ondernemingsnummer: 4350280761
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GEERT DEBRABANDERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT DEBRABANDERE
(Get full report from official database of BE for GEERT DEBRABANDERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT DEBRABANDERE
Addition kinds of activities for GEERT DEBRABANDERE

109901. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
07820101. Tuinonderhoudsdiensten | Garden maintenance services
10949902. Pitchblende mijnbouw | Pitchblende mining
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
32719915. Riool- en mangat blok, beton | Sewer and manhole block, concrete

Werken bij GEERT DEBRABANDERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT DEBRABANDERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT DEBRABANDERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT DEBRABANDERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van GEERT DEBRABANDERE in sociale netwerken
Look for responds of GEERT DEBRABANDERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT DEBRABANDERE. Laat een reactie achter voor GEERT DEBRABANDERE. GEERT DEBRABANDERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT DEBRABANDERE. Leave a respond for GEERT DEBRABANDERE. GEERT DEBRABANDERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT DEBRABANDERE op de google maps. Adres en contacten GEERT DEBRABANDERE
Location of GEERT DEBRABANDERE on the google maps. Address and contacts of GEERT DEBRABANDERE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT DEBRABANDERE GEERT DEBRABANDERE: LEONIDAS | MULTIFORMS FONTAINE | HUART F | LOUIS DE NAEGHEL | HUIS CAZTAN

Other related companies as GEERT DEBRABANDERE: LEONIDAS | MULTIFORMS FONTAINE | HUART F | LOUIS DE NAEGHEL | HUIS CAZTAN

GEERT DEBRABANDERE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT DEBRABANDERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01977508544. Het bedrijf GEERT DEBRABANDERE bevindt zich op het adres: GEN. LEMANSTRAAT 74; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in GEERT DEBRABANDERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT DEBRABANDERE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT DEBRABANDERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT DEBRABANDERE, openstaande posities, locatie van GEERT DEBRABANDERE op de kaart.

GEERT DEBRABANDERE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT DEBRABANDERE, company assigned to the tax number BE01977508544. The company GEERT DEBRABANDERE is located at the address: GEN. LEMANSTRAAT 74; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in GEERT DEBRABANDERE were not found.
The main activity of GEERT DEBRABANDERE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT DEBRABANDERE is not available. You also can look at reviews of GEERT DEBRABANDERE, open positions, location of GEERT DEBRABANDERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT DEBRABANDERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT DEBRABANDERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT DEBRABANDERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT DEBRABANDERE, employees, financial statistics.