ETIENNE VERSCHEURE

Contactgegevens ETIENNE VERSCHEURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE VERSCHEURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE VERSCHEURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BELLEGEMSTRAAT 50; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56755703 (+32-56755703) 56755703 (+32-56755703)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE VERSCHEURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE VERSCHEURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE VERSCHEURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE VERSCHEURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE VERSCHEURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE VERSCHEURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE VERSCHEURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE VERSCHEURE
Products information ETIENNE VERSCHEURE

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ETIENNE VERSCHEURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE VERSCHEURE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE VERSCHEURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE VERSCHEURE
Addition kinds of activities for ETIENNE VERSCHEURE

3353. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
571201. Bedden en accessoires | Beds and accessories
14990702. Bitumineuze kalksteengroeven | Bituminous limestone quarrying
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
73119900. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec

Werken bij ETIENNE VERSCHEURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE VERSCHEURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE VERSCHEURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE VERSCHEURE. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

Zoek naar antwoorden van ETIENNE VERSCHEURE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE VERSCHEURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE VERSCHEURE. Laat een reactie achter voor ETIENNE VERSCHEURE. ETIENNE VERSCHEURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE VERSCHEURE. Leave a respond for ETIENNE VERSCHEURE. ETIENNE VERSCHEURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE VERSCHEURE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE VERSCHEURE
Location of ETIENNE VERSCHEURE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE VERSCHEURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE VERSCHEURE ETIENNE VERSCHEURE: DEBAILLEUL PRODUCTS SA | Green Duck SA | J. LAMOTTE | F. SABBE | GARAGE JANSEN

Other related companies as ETIENNE VERSCHEURE: DEBAILLEUL PRODUCTS SA | Green Duck SA | J. LAMOTTE | F. SABBE | GARAGE JANSEN

ETIENNE VERSCHEURE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE VERSCHEURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf ETIENNE VERSCHEURE bevindt zich op het adres: OUDE BELLEGEMSTRAAT 50; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in ETIENNE VERSCHEURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE VERSCHEURE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE VERSCHEURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE VERSCHEURE, openstaande posities, locatie van ETIENNE VERSCHEURE op de kaart.

ETIENNE VERSCHEURE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE VERSCHEURE, company assigned to the tax number BE04942993164. The company ETIENNE VERSCHEURE is located at the address: OUDE BELLEGEMSTRAAT 50; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in ETIENNE VERSCHEURE were not found.
The main activity of ETIENNE VERSCHEURE is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE VERSCHEURE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE VERSCHEURE, open positions, location of ETIENNE VERSCHEURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE VERSCHEURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE VERSCHEURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE VERSCHEURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE VERSCHEURE, employees, financial statistics.