DELCORPS

Contactgegevens DELCORPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCORPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCORPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE JODOIGNE 44; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10840340 (+32-10840340) 10840340 (+32-10840340)

Fax (fax): +32 (3) 439-34-15 +32 (3) 439-34-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCORPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCORPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCORPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCORPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCORPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCORPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCORPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCORPS
Products information DELCORPS

BTW identificatienummer (tax): BE04332702636
Ondernemingsnummer: 9701446533
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DELCORPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCORPS
(Get full report from official database of BE for DELCORPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCORPS
Addition kinds of activities for DELCORPS

3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
16290203. Metrobouw | Subway construction
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
34529908. Houtschroeven | Wood screws
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support

Werken bij DELCORPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCORPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCORPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCORPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van DELCORPS in sociale netwerken
Look for responds of DELCORPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCORPS. Laat een reactie achter voor DELCORPS. DELCORPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCORPS. Leave a respond for DELCORPS. DELCORPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCORPS op de google maps. Adres en contacten DELCORPS
Location of DELCORPS on the google maps. Address and contacts of DELCORPS

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCORPS DELCORPS: FLTACK KEUKENS EN MEUBELEN NV | DEXIA | INES HEINEN | Belgian Pro - Mode Action SA | Van Loon M

Other related companies as DELCORPS: FLTACK KEUKENS EN MEUBELEN NV | DEXIA | INES HEINEN | Belgian Pro - Mode Action SA | Van Loon M

DELCORPS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCORPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332702636. Het bedrijf DELCORPS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE JODOIGNE 44; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in DELCORPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELCORPS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCORPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCORPS, openstaande posities, locatie van DELCORPS op de kaart.

DELCORPS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELCORPS, company assigned to the tax number BE04332702636. The company DELCORPS is located at the address: CHAUSS?E DE JODOIGNE 44; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in DELCORPS were not found.
The main activity of DELCORPS is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCORPS is not available. You also can look at reviews of DELCORPS, open positions, location of DELCORPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCORPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCORPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCORPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCORPS, employees, financial statistics.