CONFISERIE DE CLERCQ

Contactgegevens CONFISERIE DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONFISERIE DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONFISERIE DE CLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEPERSTRAAT 73; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93770580 (+32-93770580) 93770580 (+32-93770580)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONFISERIE DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONFISERIE DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONFISERIE DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONFISERIE DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONFISERIE DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONFISERIE DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONFISERIE DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONFISERIE DE CLERCQ
Products information CONFISERIE DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONFISERIE DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for CONFISERIE DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONFISERIE DE CLERCQ
Addition kinds of activities for CONFISERIE DE CLERCQ

263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
01799913. Mango Grove | Mango grove
17410102. Behangmuurconstructie | Retaining wall construction
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
34299911. Piano hardware | Piano hardware
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec

Werken bij CONFISERIE DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONFISERIE DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONFISERIE DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONFISERIE DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van CONFISERIE DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of CONFISERIE DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONFISERIE DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor CONFISERIE DE CLERCQ. CONFISERIE DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONFISERIE DE CLERCQ. Leave a respond for CONFISERIE DE CLERCQ. CONFISERIE DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONFISERIE DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten CONFISERIE DE CLERCQ
Location of CONFISERIE DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of CONFISERIE DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come CONFISERIE DE CLERCQ CONFISERIE DE CLERCQ: Home Diepenbroeck NV | IMPRIMERIE ALPHA | d'Ans P | Wollux Flags sa-nv | RITA GALLE

Other related companies as CONFISERIE DE CLERCQ: Home Diepenbroeck NV | IMPRIMERIE ALPHA | d'Ans P | Wollux Flags sa-nv | RITA GALLE

CONFISERIE DE CLERCQ is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONFISERIE DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf CONFISERIE DE CLERCQ bevindt zich op het adres: PEPERSTRAAT 73; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van CONFISERIE DE CLERCQ is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONFISERIE DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONFISERIE DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van CONFISERIE DE CLERCQ op de kaart.

CONFISERIE DE CLERCQ is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONFISERIE DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE03021759033. The company CONFISERIE DE CLERCQ is located at the address: PEPERSTRAAT 73; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of CONFISERIE DE CLERCQ is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONFISERIE DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of CONFISERIE DE CLERCQ, open positions, location of CONFISERIE DE CLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONFISERIE DE CLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONFISERIE DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONFISERIE DE CLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONFISERIE DE CLERCQ, employees, financial statistics.