BOULANGERIE LE SEVIGN?

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BOULANGERIE LE SEVIGN?
Private companiesTransportation by Air • BOULANGERIE LE SEVIGN?

Contactgegevens BOULANGERIE LE SEVIGN?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE LE SEVIGN?: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE LE SEVIGN?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ASTRID 15; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87774184 (+32-87774184) 87774184 (+32-87774184)

Fax (fax): +32 (56) 187-26-82 +32 (56) 187-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE LE SEVIGN?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE LE SEVIGN?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE LE SEVIGN?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE LE SEVIGN?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE LE SEVIGN?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE LE SEVIGN?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE LE SEVIGN?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE LE SEVIGN?
Products information BOULANGERIE LE SEVIGN?

BTW identificatienummer (tax): BE08627532958
Ondernemingsnummer: 7471496582
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE LE SEVIGN?
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE LE SEVIGN?)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE LE SEVIGN?
Addition kinds of activities for BOULANGERIE LE SEVIGN?

239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
31990107. Stirrups, hout of metaal | Stirrups, wood or metal
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij BOULANGERIE LE SEVIGN?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE LE SEVIGN?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE LE SEVIGN?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE LE SEVIGN?. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE LE SEVIGN? in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE LE SEVIGN? in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE LE SEVIGN?. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE LE SEVIGN?. BOULANGERIE LE SEVIGN? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE LE SEVIGN?. Leave a respond for BOULANGERIE LE SEVIGN?. BOULANGERIE LE SEVIGN? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE LE SEVIGN? op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE LE SEVIGN?
Location of BOULANGERIE LE SEVIGN? on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE LE SEVIGN?

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE LE SEVIGN? BOULANGERIE LE SEVIGN?: EMBLEM TENNISCLUB | LENA VERMEULEN | America B | Phone House (The) | De Oude Doos

Other related companies as BOULANGERIE LE SEVIGN?: EMBLEM TENNISCLUB | LENA VERMEULEN | America B | Phone House (The) | De Oude Doos

BOULANGERIE LE SEVIGN? is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE LE SEVIGN?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08627532958. Het bedrijf BOULANGERIE LE SEVIGN? bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ASTRID 15; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE LE SEVIGN? is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE LE SEVIGN? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE LE SEVIGN?, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE LE SEVIGN? op de kaart.

BOULANGERIE LE SEVIGN? is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE LE SEVIGN?, company assigned to the tax number BE08627532958. The company BOULANGERIE LE SEVIGN? is located at the address: AVENUE REINE ASTRID 15; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of BOULANGERIE LE SEVIGN? is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE LE SEVIGN? is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE LE SEVIGN?, open positions, location of BOULANGERIE LE SEVIGN? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE LE SEVIGN?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE LE SEVIGN?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE LE SEVIGN?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE LE SEVIGN?, employees, financial statistics.