BOULANGERIE CHAMBORD

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • BOULANGERIE CHAMBORD
Private companiesGeneral Merchandise Stores • BOULANGERIE CHAMBORD

Contactgegevens BOULANGERIE CHAMBORD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE CHAMBORD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE CHAMBORD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NINOVE 555; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 24147717 (+32-24147717) 24147717 (+32-24147717)

Fax (fax): +32 (84) 479-31-46 +32 (84) 479-31-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE CHAMBORD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE CHAMBORD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE CHAMBORD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE CHAMBORD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE CHAMBORD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE CHAMBORD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE CHAMBORD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE CHAMBORD
Products information BOULANGERIE CHAMBORD

BTW identificatienummer (tax): BE07977416992
Ondernemingsnummer: 7833221435
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BOULANGERIE CHAMBORD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE CHAMBORD
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE CHAMBORD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE CHAMBORD
Addition kinds of activities for BOULANGERIE CHAMBORD

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service

Werken bij BOULANGERIE CHAMBORD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE CHAMBORD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE CHAMBORD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE CHAMBORD. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE CHAMBORD in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE CHAMBORD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE CHAMBORD. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE CHAMBORD. BOULANGERIE CHAMBORD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE CHAMBORD. Leave a respond for BOULANGERIE CHAMBORD. BOULANGERIE CHAMBORD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE CHAMBORD op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE CHAMBORD
Location of BOULANGERIE CHAMBORD on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE CHAMBORD

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE CHAMBORD BOULANGERIE CHAMBORD: FARDEAU | Dierckx Robert | DIDIER DERIDDER | MARIO LA RUSSA | PAUL VERCRUYSSE

Other related companies as BOULANGERIE CHAMBORD: FARDEAU | Dierckx Robert | DIDIER DERIDDER | MARIO LA RUSSA | PAUL VERCRUYSSE

BOULANGERIE CHAMBORD is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE CHAMBORD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07977416992. Het bedrijf BOULANGERIE CHAMBORD bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NINOVE 555; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BOULANGERIE CHAMBORD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE CHAMBORD is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE CHAMBORD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE CHAMBORD, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE CHAMBORD op de kaart.

BOULANGERIE CHAMBORD is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE CHAMBORD, company assigned to the tax number BE07977416992. The company BOULANGERIE CHAMBORD is located at the address: CHAUSS?E DE NINOVE 555; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BOULANGERIE CHAMBORD were not found.
The main activity of BOULANGERIE CHAMBORD is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE CHAMBORD is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE CHAMBORD, open positions, location of BOULANGERIE CHAMBORD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE CHAMBORD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE CHAMBORD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE CHAMBORD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE CHAMBORD, employees, financial statistics.