BOULANGERIE BRIHAYE

Contactgegevens BOULANGERIE BRIHAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE BRIHAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE BRIHAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONTANTE 129BA; 5620; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 82688177 (+32-82688177) 82688177 (+32-82688177)

Fax (fax): +32 (51) 861-53-40 +32 (51) 861-53-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE BRIHAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE BRIHAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE BRIHAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE BRIHAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE BRIHAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE BRIHAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE BRIHAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE BRIHAYE
Products information BOULANGERIE BRIHAYE

BTW identificatienummer (tax): BE02318359375
Ondernemingsnummer: 6362152099
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BOULANGERIE BRIHAYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE BRIHAYE
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE BRIHAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE BRIHAYE
Addition kinds of activities for BOULANGERIE BRIHAYE

7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
36639914. Globale positioneringssystemen (gps) apparatuur | Global positioning systems (gps) equipment
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine

Werken bij BOULANGERIE BRIHAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE BRIHAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE BRIHAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE BRIHAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE BRIHAYE in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE BRIHAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE BRIHAYE. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE BRIHAYE. BOULANGERIE BRIHAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE BRIHAYE. Leave a respond for BOULANGERIE BRIHAYE. BOULANGERIE BRIHAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE BRIHAYE op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE BRIHAYE
Location of BOULANGERIE BRIHAYE on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE BRIHAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE BRIHAYE BOULANGERIE BRIHAYE: ADACFI BLOCKX | NOEL OYAERT | Lemeur Geoffroy | H Hartkliniek VZW | KRIBBE DUIMELOTJE

Other related companies as BOULANGERIE BRIHAYE: ADACFI BLOCKX | NOEL OYAERT | Lemeur Geoffroy | H Hartkliniek VZW | KRIBBE DUIMELOTJE

BOULANGERIE BRIHAYE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE BRIHAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02318359375. Het bedrijf BOULANGERIE BRIHAYE bevindt zich op het adres: RUE MONTANTE 129BA; 5620; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BOULANGERIE BRIHAYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE BRIHAYE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE BRIHAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE BRIHAYE, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE BRIHAYE op de kaart.

BOULANGERIE BRIHAYE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE BRIHAYE, company assigned to the tax number BE02318359375. The company BOULANGERIE BRIHAYE is located at the address: RUE MONTANTE 129BA; 5620; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BOULANGERIE BRIHAYE were not found.
The main activity of BOULANGERIE BRIHAYE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE BRIHAYE is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE BRIHAYE, open positions, location of BOULANGERIE BRIHAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE BRIHAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE BRIHAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE BRIHAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE BRIHAYE, employees, financial statistics.