BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE

Contactgegevens BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE ZOUTSTRAAT 7; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53704555 (+32-53704555) 53704555 (+32-53704555)

Fax (fax): +32 (2) 437-49-68 +32 (2) 437-49-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE
Products information BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE03222808837
Ondernemingsnummer: 5391235351
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE

27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
35850100. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
39429900. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
50649901. Antwoordapparaten, telefoon | Answering machines, telephone
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. Leave a respond for BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE. BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE
Location of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE: Van Der Stichel E | ARTESIA | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE DE JOLI-BOIS | MONIQUE DE GREEF | GEERT FRANS

Other related companies as BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE: Van Der Stichel E | ARTESIA | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE DE JOLI-BOIS | MONIQUE DE GREEF | GEERT FRANS

BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03222808837. Het bedrijf BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE bevindt zich op het adres: LANGE ZOUTSTRAAT 7; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE op de kaart.

BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, company assigned to the tax number BE03222808837. The company BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE is located at the address: LANGE ZOUTSTRAAT 7; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE were not found.
The main activity of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, open positions, location of BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE, employees, financial statistics.