BAKKERIJ ROGER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BAKKERIJ ROGER
Private companiesFood Stores • BAKKERIJ ROGER

Contactgegevens BAKKERIJ ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ ROGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELSTRAAT 75; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38875148 (+32-38875148) 38875148 (+32-38875148)

Fax (fax): +32 (61) 448-77-27 +32 (61) 448-77-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ ROGER
Products information BAKKERIJ ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE03050048828
Ondernemingsnummer: 7700286865
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BAKKERIJ ROGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ ROGER
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ ROGER
Addition kinds of activities for BAKKERIJ ROGER

203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair
76990902. Biljart reparatie | Billiard table repair

Werken bij BAKKERIJ ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ ROGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ ROGER in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ ROGER. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ ROGER. BAKKERIJ ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ ROGER. Leave a respond for BAKKERIJ ROGER. BAKKERIJ ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ ROGER op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ ROGER
Location of BAKKERIJ ROGER on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ ROGER BAKKERIJ ROGER: Bank Max Fischer | TOYOTA-AUTO W.E.B. | Gillain | RENATUS VANHECKE | SATRI

Other related companies as BAKKERIJ ROGER: Bank Max Fischer | TOYOTA-AUTO W.E.B. | Gillain | RENATUS VANHECKE | SATRI

BAKKERIJ ROGER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03050048828. Het bedrijf BAKKERIJ ROGER bevindt zich op het adres: HEUVELSTRAAT 75; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ ROGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ ROGER is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ ROGER, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ ROGER op de kaart.

BAKKERIJ ROGER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ ROGER, company assigned to the tax number BE03050048828. The company BAKKERIJ ROGER is located at the address: HEUVELSTRAAT 75; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ ROGER were not found.
The main activity of BAKKERIJ ROGER is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ ROGER is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ ROGER, open positions, location of BAKKERIJ ROGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ ROGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ ROGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ ROGER, employees, financial statistics.