BAKKERIJ MARC

Contactgegevens BAKKERIJ MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 3; 3111; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16582055 (+32-16582055) 16582055 (+32-16582055)

Fax (fax): +32 (12) 471-59-61 +32 (12) 471-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ MARC
Products information BAKKERIJ MARC

BTW identificatienummer (tax): BE06487121582
Ondernemingsnummer: 3141510009
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BAKKERIJ MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ MARC
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ MARC
Addition kinds of activities for BAKKERIJ MARC

519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
48320103. tijdgenoot | Contemporary
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij BAKKERIJ MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ MARC in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ MARC. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ MARC. BAKKERIJ MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ MARC. Leave a respond for BAKKERIJ MARC. BAKKERIJ MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ MARC op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ MARC
Location of BAKKERIJ MARC on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ MARC BAKKERIJ MARC: COMPEX | FRANZ TENHEEDE | Vandermolen & Fils SA | Target Communications | Monteyne L

Other related companies as BAKKERIJ MARC: COMPEX | FRANZ TENHEEDE | Vandermolen & Fils SA | Target Communications | Monteyne L

BAKKERIJ MARC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487121582. Het bedrijf BAKKERIJ MARC bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 3; 3111; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ MARC is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ MARC, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ MARC op de kaart.

BAKKERIJ MARC is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ MARC, company assigned to the tax number BE06487121582. The company BAKKERIJ MARC is located at the address: KERKSTRAAT 3; 3111; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ MARC were not found.
The main activity of BAKKERIJ MARC is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ MARC is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ MARC, open positions, location of BAKKERIJ MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ MARC, employees, financial statistics.