BAKKERIJ DE KORENMAAT

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BAKKERIJ DE KORENMAAT
Private companiesLeather and Leather Products • BAKKERIJ DE KORENMAAT

Contactgegevens BAKKERIJ DE KORENMAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE KORENMAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE KORENMAAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOELARE 109; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93777300 (+32-93777300) 93777300 (+32-93777300)

Fax (fax): +32 (83) 683-29-67 +32 (83) 683-29-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE KORENMAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE KORENMAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE KORENMAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE KORENMAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE KORENMAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE KORENMAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE KORENMAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE KORENMAAT
Products information BAKKERIJ DE KORENMAAT

BTW identificatienummer (tax): BE03740814208
Ondernemingsnummer: 8912902832
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BAKKERIJ DE KORENMAAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE KORENMAAT
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE KORENMAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE KORENMAAT
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE KORENMAAT

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
59990904. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden | Hospital equipment and supplies

Werken bij BAKKERIJ DE KORENMAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE KORENMAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE KORENMAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE KORENMAAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE KORENMAAT in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE KORENMAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE KORENMAAT. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE KORENMAAT. BAKKERIJ DE KORENMAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE KORENMAAT. Leave a respond for BAKKERIJ DE KORENMAAT. BAKKERIJ DE KORENMAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE KORENMAAT op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE KORENMAAT
Location of BAKKERIJ DE KORENMAAT on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE KORENMAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE KORENMAAT BAKKERIJ DE KORENMAAT: BOUCHERIE ROYALE | Cabinet de logopédie | FRANS JOCHEMS | HENDRIK HALEWYCK | PASCAL DE MOL

Other related companies as BAKKERIJ DE KORENMAAT: BOUCHERIE ROYALE | Cabinet de logopédie | FRANS JOCHEMS | HENDRIK HALEWYCK | PASCAL DE MOL

BAKKERIJ DE KORENMAAT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE KORENMAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03740814208. Het bedrijf BAKKERIJ DE KORENMAAT bevindt zich op het adres: BOELARE 109; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE KORENMAAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE KORENMAAT is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE KORENMAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE KORENMAAT, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE KORENMAAT op de kaart.

BAKKERIJ DE KORENMAAT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE KORENMAAT, company assigned to the tax number BE03740814208. The company BAKKERIJ DE KORENMAAT is located at the address: BOELARE 109; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ DE KORENMAAT were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE KORENMAAT is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE KORENMAAT is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE KORENMAAT, open positions, location of BAKKERIJ DE KORENMAAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE KORENMAAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE KORENMAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE KORENMAAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE KORENMAAT, employees, financial statistics.