BAKKERIJ DE KNOCK

Contactgegevens BAKKERIJ DE KNOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE KNOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE KNOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 70; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50822376 (+32-50822376) 50822376 (+32-50822376)

Fax (fax): +32 (51) 579-54-24 +32 (51) 579-54-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE KNOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE KNOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE KNOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE KNOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE KNOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE KNOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE KNOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE KNOCK
Products information BAKKERIJ DE KNOCK

BTW identificatienummer (tax): BE01761901855
Ondernemingsnummer: 7675567626
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE KNOCK
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE KNOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE KNOCK
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE KNOCK

1442. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
344403. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
22590201. Vaatdoeken, breien | Dishcloths, knit
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
45810103. Hangar operatie | Hangar operation
50840508. Machinisten 'precisie meetinstrumenten | Machinists' precision measuring tools
51530203. Bonen, unshelled | Beans, unshelled
58120200. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands

Werken bij BAKKERIJ DE KNOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE KNOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE KNOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE KNOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE KNOCK in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE KNOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE KNOCK. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE KNOCK. BAKKERIJ DE KNOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE KNOCK. Leave a respond for BAKKERIJ DE KNOCK. BAKKERIJ DE KNOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE KNOCK op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE KNOCK
Location of BAKKERIJ DE KNOCK on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE KNOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE KNOCK BAKKERIJ DE KNOCK: Lobo BVBA | MOHAMED ZORAI | Menuiseries Bertrand & Guy (Les) SPRL | BER Group S.A. | Ablo Blommaert NV

Other related companies as BAKKERIJ DE KNOCK: Lobo BVBA | MOHAMED ZORAI | Menuiseries Bertrand & Guy (Les) SPRL | BER Group S.A. | Ablo Blommaert NV

BAKKERIJ DE KNOCK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE KNOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01761901855. Het bedrijf BAKKERIJ DE KNOCK bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 70; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE KNOCK is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE KNOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE KNOCK, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE KNOCK op de kaart.

BAKKERIJ DE KNOCK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE KNOCK, company assigned to the tax number BE01761901855. The company BAKKERIJ DE KNOCK is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 70; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of BAKKERIJ DE KNOCK is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE KNOCK is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE KNOCK, open positions, location of BAKKERIJ DE KNOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE KNOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE KNOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE KNOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE KNOCK, employees, financial statistics.