BAKKERIJ DE KEYSER

Contactgegevens BAKKERIJ DE KEYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE KEYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE KEYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 10; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51300964 (+32-51300964) 51300964 (+32-51300964)

Fax (fax): +32 (87) 558-22-45 +32 (87) 558-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE KEYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE KEYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE KEYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE KEYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE KEYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE KEYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE KEYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE KEYSER
Products information BAKKERIJ DE KEYSER

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BAKKERIJ DE KEYSER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE KEYSER
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE KEYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE KEYSER
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE KEYSER

0173. Boom noten | Tree nuts
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
48220102. Telefoto diensten | Telephoto services

Werken bij BAKKERIJ DE KEYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE KEYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE KEYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE KEYSER. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE KEYSER in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE KEYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE KEYSER. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE KEYSER. BAKKERIJ DE KEYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE KEYSER. Leave a respond for BAKKERIJ DE KEYSER. BAKKERIJ DE KEYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE KEYSER op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE KEYSER
Location of BAKKERIJ DE KEYSER on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE KEYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE KEYSER BAKKERIJ DE KEYSER: Calliditas NV | Limere J | K. & K. CREATION | DE MEESTER P | BENOIT RAMELOT

Other related companies as BAKKERIJ DE KEYSER: Calliditas NV | Limere J | K. & K. CREATION | DE MEESTER P | BENOIT RAMELOT

BAKKERIJ DE KEYSER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE KEYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf BAKKERIJ DE KEYSER bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 10; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE KEYSER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE KEYSER is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE KEYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE KEYSER, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE KEYSER op de kaart.

BAKKERIJ DE KEYSER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE KEYSER, company assigned to the tax number BE02636413574. The company BAKKERIJ DE KEYSER is located at the address: STATIONSSTRAAT 10; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ DE KEYSER were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE KEYSER is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE KEYSER is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE KEYSER, open positions, location of BAKKERIJ DE KEYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE KEYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE KEYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE KEYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE KEYSER, employees, financial statistics.