BAKKERIJ DE BAKFIETS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BAKKERIJ DE BAKFIETS
Private companiesFurniture and Fixtures • BAKKERIJ DE BAKFIETS

Contactgegevens BAKKERIJ DE BAKFIETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE BAKFIETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE BAKFIETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTEENWEG 180; 3293; DIEST, België

Telefoon (phone): 13313242 (+32-13313242) 13313242 (+32-13313242)

Fax (fax): +32 (71) 807-72-35 +32 (71) 807-72-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE BAKFIETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE BAKFIETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE BAKFIETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE BAKFIETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE BAKFIETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE BAKFIETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE BAKFIETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE BAKFIETS
Products information BAKKERIJ DE BAKFIETS

BTW identificatienummer (tax): BE01391113281
Ondernemingsnummer: 1585296630
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BAKKERIJ DE BAKFIETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE BAKFIETS
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE BAKFIETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE BAKFIETS
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE BAKFIETS

346903. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
738102. Detective diensten | Detective services
30520100. Tuinslang | Rubber hose
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
35999919. Waterlek detectors | Water leak detectors
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij BAKKERIJ DE BAKFIETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE BAKFIETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE BAKFIETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE BAKFIETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE BAKFIETS in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE BAKFIETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE BAKFIETS. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE BAKFIETS. BAKKERIJ DE BAKFIETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE BAKFIETS. Leave a respond for BAKKERIJ DE BAKFIETS. BAKKERIJ DE BAKFIETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE BAKFIETS op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE BAKFIETS
Location of BAKKERIJ DE BAKFIETS on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE BAKFIETS

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE BAKFIETS BAKKERIJ DE BAKFIETS: Active Audio SA | MARC DAS | De Prez W | GOES G. | BENJAMINE HOFMAN

Other related companies as BAKKERIJ DE BAKFIETS: Active Audio SA | MARC DAS | De Prez W | GOES G. | BENJAMINE HOFMAN

BAKKERIJ DE BAKFIETS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE BAKFIETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01391113281. Het bedrijf BAKKERIJ DE BAKFIETS bevindt zich op het adres: DIESTERSTEENWEG 180; 3293; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE BAKFIETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE BAKFIETS is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE BAKFIETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE BAKFIETS, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE BAKFIETS op de kaart.

BAKKERIJ DE BAKFIETS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE BAKFIETS, company assigned to the tax number BE01391113281. The company BAKKERIJ DE BAKFIETS is located at the address: DIESTERSTEENWEG 180; 3293; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ DE BAKFIETS were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE BAKFIETS is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE BAKFIETS is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE BAKFIETS, open positions, location of BAKKERIJ DE BAKFIETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE BAKFIETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE BAKFIETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE BAKFIETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE BAKFIETS, employees, financial statistics.