JULIEN ANNAERT

Contactgegevens JULIEN ANNAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN ANNAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN ANNAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EICHEMSTRAAT 67; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54333048 (+32-54333048) 54333048 (+32-54333048)

Fax (fax): +32 (3) 951-64-57 +32 (3) 951-64-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN ANNAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN ANNAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN ANNAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN ANNAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN ANNAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN ANNAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN ANNAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN ANNAERT
Products information JULIEN ANNAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04418121337
Ondernemingsnummer: 9117797851
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JULIEN ANNAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN ANNAERT
(Get full report from official database of BE for JULIEN ANNAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN ANNAERT
Addition kinds of activities for JULIEN ANNAERT

3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
3824. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
20450109. Peperkoekmix, bereid: van gekochte bloem | Gingerbread mix, prepared: from purchased flour
22519902. Panty slang | Panty hose
22999903. Stoffen: linnen, jute, hennep, ramie | Fabrics: linen, jute, hemp, ramie
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories

Werken bij JULIEN ANNAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN ANNAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN ANNAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN ANNAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van JULIEN ANNAERT in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN ANNAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN ANNAERT. Laat een reactie achter voor JULIEN ANNAERT. JULIEN ANNAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN ANNAERT. Leave a respond for JULIEN ANNAERT. JULIEN ANNAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN ANNAERT op de google maps. Adres en contacten JULIEN ANNAERT
Location of JULIEN ANNAERT on the google maps. Address and contacts of JULIEN ANNAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN ANNAERT JULIEN ANNAERT: FLDRUKKERIJ UITGEVERIJ DIÉ KEURE NV | WAGON-LIT TRAVEL | Amphion Afwerking en Akoestiek | INGRID PERREMANS | ON IMMO

Other related companies as JULIEN ANNAERT: FLDRUKKERIJ UITGEVERIJ DIÉ KEURE NV | WAGON-LIT TRAVEL | Amphion Afwerking en Akoestiek | INGRID PERREMANS | ON IMMO

JULIEN ANNAERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN ANNAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04418121337. Het bedrijf JULIEN ANNAERT bevindt zich op het adres: EICHEMSTRAAT 67; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in JULIEN ANNAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN ANNAERT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN ANNAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN ANNAERT, openstaande posities, locatie van JULIEN ANNAERT op de kaart.

JULIEN ANNAERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN ANNAERT, company assigned to the tax number BE04418121337. The company JULIEN ANNAERT is located at the address: EICHEMSTRAAT 67; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in JULIEN ANNAERT were not found.
The main activity of JULIEN ANNAERT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN ANNAERT is not available. You also can look at reviews of JULIEN ANNAERT, open positions, location of JULIEN ANNAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN ANNAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN ANNAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN ANNAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN ANNAERT, employees, financial statistics.