BAKKERIJ BRIERS

Contactgegevens BAKKERIJ BRIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ BRIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ BRIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 21; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89412001 (+32-89412001) 89412001 (+32-89412001)

Fax (fax): +32 (87) 591-64-46 +32 (87) 591-64-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ BRIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ BRIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ BRIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ BRIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ BRIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ BRIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ BRIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ BRIERS
Products information BAKKERIJ BRIERS

BTW identificatienummer (tax): BE08068603515
Ondernemingsnummer: 3824310302
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Pain, Tartes & G?teaux.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ BRIERS
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ BRIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ BRIERS
Addition kinds of activities for BAKKERIJ BRIERS

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
33210103. Bodempijp en toebehoren: gietijzer | Soil pipe and fittings: cast iron
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
38220301. Ingebouwde thermostaten, gevuld systeem en bimetaal typen | Built-in thermostats, filled system and bimetal types
84220102. Aquarium | Aquarium

Werken bij BAKKERIJ BRIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ BRIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ BRIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ BRIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ BRIERS in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ BRIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ BRIERS. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ BRIERS. BAKKERIJ BRIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ BRIERS. Leave a respond for BAKKERIJ BRIERS. BAKKERIJ BRIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ BRIERS op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ BRIERS
Location of BAKKERIJ BRIERS on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ BRIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ BRIERS BAKKERIJ BRIERS: MR DEGRAEUWE GUY SPRL | BRIGITTE BEUSEN GRAFISCHE VORMGEVING | VERFAILLIE | H. VAN DE PUTTE | Timmers H

Other related companies as BAKKERIJ BRIERS: MR DEGRAEUWE GUY SPRL | BRIGITTE BEUSEN GRAFISCHE VORMGEVING | VERFAILLIE | H. VAN DE PUTTE | Timmers H

BAKKERIJ BRIERS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ BRIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08068603515. Het bedrijf BAKKERIJ BRIERS bevindt zich op het adres: ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 21; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Pain, Tartes & G?teaux..
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ BRIERS is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ BRIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ BRIERS, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ BRIERS op de kaart.

BAKKERIJ BRIERS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ BRIERS, company assigned to the tax number BE08068603515. The company BAKKERIJ BRIERS is located at the address: ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 21; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Pain, Tartes & G?teaux..
The main activity of BAKKERIJ BRIERS is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ BRIERS is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ BRIERS, open positions, location of BAKKERIJ BRIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ BRIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ BRIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ BRIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ BRIERS, employees, financial statistics.