BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE
Private companiesFood and Kindred Products • BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE

Contactgegevens BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BAAN 2BA; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89757565 (+32-89757565) 89757565 (+32-89757565)

Fax (fax): +32 (53) 660-88-17 +32 (53) 660-88-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE
Products information BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04110504150
Ondernemingsnummer: 2798461914
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE
Addition kinds of activities for BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE

229500. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
594100. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
50479900. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
56210101. boutiques | Boutiques
83310102. Manpower training | Manpower training

Werken bij BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. Leave a respond for BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE. BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE
Location of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE: ´T ROMMELDOOSJE | D'Hondt A | BOEN | V. RENARD | M. KETESLEGERS

Other related companies as BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE: ´T ROMMELDOOSJE | D'Hondt A | BOEN | V. RENARD | M. KETESLEGERS

BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04110504150. Het bedrijf BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE bevindt zich op het adres: OUDE BAAN 2BA; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE op de kaart.

BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, company assigned to the tax number BE04110504150. The company BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE is located at the address: OUDE BAAN 2BA; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE were not found.
The main activity of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, open positions, location of BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ 'T RIJSTTAARTJE, employees, financial statistics.