ANDRE COULONVAL

Contactgegevens ANDRE COULONVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE COULONVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE COULONVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE COMMUNALE 11; 6032; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71362972 (+32-71362972) 71362972 (+32-71362972)

Fax (fax): +32 (13) 630-38-67 +32 (13) 630-38-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE COULONVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE COULONVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE COULONVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE COULONVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE COULONVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE COULONVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE COULONVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE COULONVAL
Products information ANDRE COULONVAL

BTW identificatienummer (tax): BE01679504394
Ondernemingsnummer: 1322174072
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Pain.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE COULONVAL
(Get full report from official database of BE for ANDRE COULONVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE COULONVAL
Addition kinds of activities for ANDRE COULONVAL

762902. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
23969900. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical
37430101. Remmen, lucht en vacuüm: spoorweg | Brakes, air and vacuum: railway
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
59320200. Antiques | Antiques

Werken bij ANDRE COULONVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE COULONVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE COULONVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE COULONVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van ANDRE COULONVAL in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE COULONVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE COULONVAL. Laat een reactie achter voor ANDRE COULONVAL. ANDRE COULONVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE COULONVAL. Leave a respond for ANDRE COULONVAL. ANDRE COULONVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE COULONVAL op de google maps. Adres en contacten ANDRE COULONVAL
Location of ANDRE COULONVAL on the google maps. Address and contacts of ANDRE COULONVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE COULONVAL ANDRE COULONVAL: HAT INVEST AND MANAGEMENT | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | VANDERNOOT P. | PETER HEIRMAN | JACQUES MAERTENS

Other related companies as ANDRE COULONVAL: HAT INVEST AND MANAGEMENT | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | VANDERNOOT P. | PETER HEIRMAN | JACQUES MAERTENS

ANDRE COULONVAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE COULONVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01679504394. Het bedrijf ANDRE COULONVAL bevindt zich op het adres: PLACE COMMUNALE 11; 6032; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Pain..
De hoofdactiviteit van ANDRE COULONVAL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE COULONVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE COULONVAL, openstaande posities, locatie van ANDRE COULONVAL op de kaart.

ANDRE COULONVAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE COULONVAL, company assigned to the tax number BE01679504394. The company ANDRE COULONVAL is located at the address: PLACE COMMUNALE 11; 6032; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Pain..
The main activity of ANDRE COULONVAL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE COULONVAL is not available. You also can look at reviews of ANDRE COULONVAL, open positions, location of ANDRE COULONVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE COULONVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE COULONVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE COULONVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE COULONVAL, employees, financial statistics.