A LA DELICIEUSE

Contactgegevens A LA DELICIEUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA DELICIEUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA DELICIEUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FORRI?RE 124; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71458662 (+32-71458662) 71458662 (+32-71458662)

Fax (fax): +32 (64) 687-15-60 +32 (64) 687-15-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA DELICIEUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA DELICIEUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA DELICIEUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA DELICIEUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA DELICIEUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA DELICIEUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA DELICIEUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA DELICIEUSE
Products information A LA DELICIEUSE

BTW identificatienummer (tax): BE08985961914
Ondernemingsnummer: 6758758544
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Pain.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA DELICIEUSE
(Get full report from official database of BE for A LA DELICIEUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA DELICIEUSE
Addition kinds of activities for A LA DELICIEUSE

34910100. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
50830201. Tuinmachines en -uitrusting, nec | Garden machinery and equipment, nec
73820000. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
87340300. Verontreinigingstesten | Pollution testing

Werken bij A LA DELICIEUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA DELICIEUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA DELICIEUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA DELICIEUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van A LA DELICIEUSE in sociale netwerken
Look for responds of A LA DELICIEUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA DELICIEUSE. Laat een reactie achter voor A LA DELICIEUSE. A LA DELICIEUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA DELICIEUSE. Leave a respond for A LA DELICIEUSE. A LA DELICIEUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA DELICIEUSE op de google maps. Adres en contacten A LA DELICIEUSE
Location of A LA DELICIEUSE on the google maps. Address and contacts of A LA DELICIEUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA DELICIEUSE A LA DELICIEUSE: EUROPESE COMMISSIE | MERIT | TANDLABO EXPRESS | ARTHUR VAN ONGEVALLE | GROEP DRUWEL

Other related companies as A LA DELICIEUSE: EUROPESE COMMISSIE | MERIT | TANDLABO EXPRESS | ARTHUR VAN ONGEVALLE | GROEP DRUWEL

A LA DELICIEUSE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA DELICIEUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08985961914. Het bedrijf A LA DELICIEUSE bevindt zich op het adres: RUE DE FORRI?RE 124; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Pain..
De hoofdactiviteit van A LA DELICIEUSE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA DELICIEUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA DELICIEUSE, openstaande posities, locatie van A LA DELICIEUSE op de kaart.

A LA DELICIEUSE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA DELICIEUSE, company assigned to the tax number BE08985961914. The company A LA DELICIEUSE is located at the address: RUE DE FORRI?RE 124; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Pain..
The main activity of A LA DELICIEUSE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA DELICIEUSE is not available. You also can look at reviews of A LA DELICIEUSE, open positions, location of A LA DELICIEUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA DELICIEUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA DELICIEUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA DELICIEUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA DELICIEUSE, employees, financial statistics.