'T EEKHOORNTJE

Contactgegevens 'T EEKHOORNTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T EEKHOORNTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T EEKHOORNTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 508; 2100; DEURNE, België

Telefoon (phone): 33210508 (+32-33210508) 33210508 (+32-33210508)

Fax (fax): +32 (55) 312-86-59 +32 (55) 312-86-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T EEKHOORNTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T EEKHOORNTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T EEKHOORNTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T EEKHOORNTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T EEKHOORNTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T EEKHOORNTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T EEKHOORNTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T EEKHOORNTJE
Products information 'T EEKHOORNTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09303192138
Ondernemingsnummer: 7369323730
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Chocolat & Pralines, Massepain, Pain Cuit Sur Place, Pain, Tartes & G?teaux, Tourtes, Biscuits Aux ?pices.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T EEKHOORNTJE
(Get full report from official database of BE for 'T EEKHOORNTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T EEKHOORNTJE
Addition kinds of activities for 'T EEKHOORNTJE

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
25419901. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: wood
34430205. Condensers, stoom | Condensers, steam
37140206. Koppelingen, motorvoertuig | Clutches, motor vehicle
65310202. Condominium manager | Condominium manager

Werken bij 'T EEKHOORNTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T EEKHOORNTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T EEKHOORNTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T EEKHOORNTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van 'T EEKHOORNTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T EEKHOORNTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T EEKHOORNTJE. Laat een reactie achter voor 'T EEKHOORNTJE. 'T EEKHOORNTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T EEKHOORNTJE. Leave a respond for 'T EEKHOORNTJE. 'T EEKHOORNTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T EEKHOORNTJE op de google maps. Adres en contacten 'T EEKHOORNTJE
Location of 'T EEKHOORNTJE on the google maps. Address and contacts of 'T EEKHOORNTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T EEKHOORNTJE 'T EEKHOORNTJE: L. VANDENHAUTE | WIRIS | LIMELIGHT BEACH AND FITNESS | MARELPUT | MARC WELLENS - BAF

Other related companies as 'T EEKHOORNTJE: L. VANDENHAUTE | WIRIS | LIMELIGHT BEACH AND FITNESS | MARELPUT | MARC WELLENS - BAF

'T EEKHOORNTJE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T EEKHOORNTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09303192138. Het bedrijf 'T EEKHOORNTJE bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 508; 2100; DEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Chocolat & Pralines, Massepain, Pain Cuit Sur Place, Pain, Tartes & G?teaux, Tourtes, Biscuits Aux ?pices..
De hoofdactiviteit van 'T EEKHOORNTJE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T EEKHOORNTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T EEKHOORNTJE, openstaande posities, locatie van 'T EEKHOORNTJE op de kaart.

'T EEKHOORNTJE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T EEKHOORNTJE, company assigned to the tax number BE09303192138. The company 'T EEKHOORNTJE is located at the address: HERENTALSEBAAN 508; 2100; DEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Chocolat & Pralines, Massepain, Pain Cuit Sur Place, Pain, Tartes & G?teaux, Tourtes, Biscuits Aux ?pices..
The main activity of 'T EEKHOORNTJE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T EEKHOORNTJE is not available. You also can look at reviews of 'T EEKHOORNTJE, open positions, location of 'T EEKHOORNTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T EEKHOORNTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T EEKHOORNTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T EEKHOORNTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T EEKHOORNTJE, employees, financial statistics.