Serpo NV

Contactgegevens Serpo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serpo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Serpo NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark Noord 26; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 53 69; 03 780 98 20 (+32-03 776 53 69; 03 780 98 20) 03 776 53 69; 03 780 98 20 (+32-03 776 53 69; 03 780 98 20)

Fax (fax): 03 776 53 69 (+32-03 776 53 69) 03 776 53 69 (+32-03 776 53 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serpo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serpo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serpo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serpo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serpo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serpo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serpo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serpo NV
Products information Serpo NV

BTW identificatienummer (tax): BE04795776367
Ondernemingsnummer: 5987518310
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Plastic foam; Suitcases - Mfg. & Whol.; Insulation materials (Acoustical)

Product categorie (product category): Packing Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serpo NV
(Get full report from official database of BE for Serpo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Serpo NV
Addition kinds of activities for Serpo NV

382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
842200. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
33419903. Messing smelten en raffineren (secundair) | Brass smelting and refining (secondary)
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij Serpo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serpo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serpo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serpo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Serpo NV in sociale netwerken
Look for responds of Serpo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serpo NV. Laat een reactie achter voor Serpo NV. Serpo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serpo NV. Leave a respond for Serpo NV. Serpo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serpo NV op de google maps. Adres en contacten Serpo NV
Location of Serpo NV on the google maps. Address and contacts of Serpo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Serpo NV Serpo NV: SLEEPY WEVELGEM | Velter S | BBS ASSURANCES | Van Quekelberghe F | CPM Belgium

Other related companies as Serpo NV: SLEEPY WEVELGEM | Velter S | BBS ASSURANCES | Van Quekelberghe F | CPM Belgium

Serpo NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serpo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04795776367. Het bedrijf Serpo NV bevindt zich op het adres: Industriepark Noord 26; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packing Plastic. Lijst met producten zijn Plastic foam; Suitcases - Mfg. & Whol.; Insulation materials (Acoustical).
De hoofdactiviteit van Serpo NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serpo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serpo NV, openstaande posities, locatie van Serpo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Serpo NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serpo NV, company assigned to the tax number BE04795776367. The company Serpo NV is located at the address: Industriepark Noord 26; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packing Plastic. List of products are Plastic foam; Suitcases - Mfg. & Whol.; Insulation materials (Acoustical).
The main activity of Serpo NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Serpo NV is not available. You also can look at reviews of Serpo NV, open positions, location of Serpo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serpo NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serpo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serpo NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serpo NV, employees, financial statistics.